Rendszeresen eltünik a gyerekem ruhája az oviba. Mit csináljak már?
Mi szülök nem mehetünk be az oviba. Reggel beadjuk,du kiadják a gyereket. Hétvégén a csere ruhákat és ágynemüt is haza adják.
Nincs meg 2 melegitő nadrág 1 pulcsi és 3 poló. Persze nem egyszerre tüntek el. Mindig jeleztem az ovónőnek hogy hianyzik az adott ruha darab a héten többször rákérdeztem hogy meg lett e. Mondták hogy még nem vagy hogy igen penteken azt is elrakják neki. De kb hülyének vagyok nézve mert az adott ruha nem került haza.
Ki irtam ovis csoportba is h keressük a ruhákat. Tudom hogy lehet figyelmetlen a gyerekem más polcára rakja a ruháját véletlen a gondozónők másnak pakolják el stb...
De nem hiszem el ha másik szülőnek ha hozzá kerül egy ruha ami nem övüke nem tünik fel...
Elegem van,már lassan nem merek a gyerekre ruhát adni mert eltünik. Nem más gyerekére dolgozok h azt öltöztessem.
Szólj az óvoda vezetőnek! Ne a dadusnak dühöngj, ő a legkevesebb ott.
Az óvodavezető csináljon valamit, mert ha úgy vesszük ez lopás. Ha ezt a szót bedobod, muszáj lesz lépnie. Hidd el onnantól kezdve nem fog ruhája eltűnni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!