Mások gyerekei is rendszeresen szakadt ruhában, koszosan mennek haza az iskolából? Mit csináljak?
8 eves, hogy szakitja ki ? Elesik ? Minden nap ?
Foleg lany letere, nekem ez nagyon fura.
Esetkeg kerdezz ra a tanarnal, hogy mit csinal amiert kiszakad.
Megoldasnak meg talan a foltozas.
Engem kérdező (bocs) de megnyugtattàl,hogy nem csak az enyém ilyen kelekótya, ràadàsul nem is azon múlik,hogy fiú-e. :-)
Én foltozok. Aztàn 2-4 kör utàn kuka. Sajna nem lehet vele mit csinàlno,màr nem idegesìtem magam. Gatyàt meg turiban veszek, azt nem sajnàlom annyira mint a 8ezres boltit.
Mindig megszidom persze, de semmi èrtelme.
Annyit kipróbàlhatsz,hogy kimosatod vele amikor nagyon koszos,nàlunk ez ideig óràig visszatartó erő, de 2 nap utàn újra ugyanez van.
Most màr vamivel jobb 3. osztàlyban,nem mindennaposak a szakadàsol nyakig saras történetek,de heti 2 alkalom még mindig van.
Nadràgvàsàrlàsra ajànlom a tescot és a kiket leértékeléskor,1500Ftért vettem szeptemberben 4 farmer nacit. Azokat sem sajnàlom annyira és meglepően tartósak.:-)
Egyrészt a lányodnak ennyi idősen kellene már legyen ennyi esze, ez tény! Én ahogy hazaérünk odaraknám kézzel ruhát mosni. Mindent, amit összegányolt. Ha este 9-ig sikálná, akkor addig! Valamiből tanulnia kell. Ha így sem ért belőle, akkor tényleg nem kapna sem mikulásra, sem karácsonyra semmit, csak ruhát.
Másrészt a tanár egy idióta! Ezek szerint ha kővel dobálják egymást akkor sem szól bele, mert szabad foglalkozás van?! Liberális tyúk.. ezért kár volt diplomázni!..
Kedves kérdező hogy lett üvegfestékes a gyerek kabátja ? Talán kabátban festet?
Nálunk a suliba esőbe nem viszik ki a gyerekeket,igy nem is lesznek sárosak sem .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!