Mit kezdjek azzal a helyzettel ha egy szülő rendszeresen haza viszi mások cuccait?
Képzeljétek, ma az én kislányom nadrágjában hozták be a gyereket, a jele is benne volt. Nem hoztam el a nacit, hogy legyen miben haza vinniük de az óvonő azt mondta h vegyem fel ÉN a kapcsolatot a szülőkkel. email cím meg is van, valami határozott de normális hangvételű levelet kéne írka, ötletek?
köszi
Kedves XY!
WZ vagyok, Zsuzsika anyukája. Mostanában többször előfordul, hogy nem találjuk Zsuzsika nadrágját, legutóbb pedig ZYX (óvónő neve) felhívta a figyelmemet arra, hogy Julika ma Zsuzsika nadrágjában jött oviba. Nem szeretnék ebből kellemetlenséget, de megoldható lenne, hogy a jövőben kicsit jobban odafigyeltek arra, hogy csak a saját ruháitokat vigyétek haza? Sajnos anyagilag nem engedhetjük meg magunknak, hogy mindig új nadrágot vegyünk Zsuzsikának. A félreértések elkerülése végett Zsuzsika összes nadrágjában benne van a jele, kérlek, erre figyeljetek!
Előre is köszönöm az együttműködést!
Üdvözlettel,
WZ
Tényleg nagyon fura, hogy ilyen szülők vannak. En nem e-mailt írnék nekik, mert lehet hogy nem olvassak el, hanem egy levelet hagynek a gyerekük zsakjaban vagy a polcán. Ráírnám hogy Xy szüleinek. Amit az előző javasolt azt nyugodtan beleírhatod.
A másik ötlet, hogy megkérni az óvónőt, hogy koltoztessek át a kislányt egy másik helyre, egy fiú melle. Egy fiú ruháját mar csak nem keverik össze és adjak rá. Ezt persze csak miután visszaadta nektek a ruhákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!