Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Októberben szülő kismamák! Ti...

Októberben szülő kismamák! Ti milyen ruhában hozzátok haza a picit a kórházból?

Figyelt kérdés
2014. aug. 16. 19:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Attól függ milyen idő lesz. Októberben lehet 20 fok vagy akár 5 fok is.
2014. aug. 16. 20:29
 2/5 anonim ***** válasza:

Én október 30-ra vagyok kiírva. Body+hosszú ujjú rugi+takaró+sapka kombinációban gondolkodok. ha melegebb lesz, akkor vékonyabb takaró, ha hidegebb akkor vastagabb takaró és vastagabb sapka. Külön drága csillivilli hazahozós ruhát nem is vettem, majd választok a meglévő rugik közül.

Egyébként azt jósolják, hogy idén még novemberben is meleg lesz noevmberhez képest.

2014. aug. 16. 20:37
 3/5 anonim ***** válasza:

szeptember 29 vagy október 2-re vagyok kiírva

ha nem lesz hideg, akkor body és kis plüss szabadidő és egy pléd

ha hideg lesz, ugyanez, csak akkor egy vékonyabb zsákban hozom haza

2014. aug. 16. 20:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Az én határidőm október 6. Rövidujjú body, rugdalózó, sapi, pléd, hordozó (autós üléses) vagy mózes kosár.
2014. aug. 16. 20:46
 5/5 anonim ***** válasza:

Hát itthon összekészítek egy szettet. Ha jó idő van akkor: body,rugi,sapka hordozó, pléd

ha hidegebb van akkor: body rugi + plüssös meleg rugi kiscipővel sapkával.

Én Október 2.-ára vagyok kiírva de sokak szerint szeptember 25.-én már meg lesz..! :)

Úgy készítem össze a rucikat, hogy hazajövetelkor úgy fogják meg szüleim és párom a ruhát amilyen idő lesz. Én csak összekészítem! :)

2014. aug. 16. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!