Vinnétek oviba a gyereket, ha közben kisbabát várnátok?
Mi vittük, igaz akkor nem volt Covid.
Ha szeret lenni az óvodában, akkor alapesetben vidd. Ha utál járni, akkor ne.
Ha minden vírusos nyavalyát összeszed ott, és a "két hetet jár, egy hetet otthon van betegen" állapotban vagytok, akkor ne.
Kb. ezeket a szempontokat mérlegeld.
14 hetes vagyok. Az én fejemben is megfordult hogy a vírus miatt nem viszem. De annyira szereti hogy nincs szívem elvenni tőle ezt az élményt.(kiscsoportos)
De azt tudni kell hogy egy falusi oviról beszélek. Nincs is nagyon fertőzött itt. Meg a suliba is csak gyanúsak voltak igazolt nem.
Nálunk ősz óta 2 igazolt eset volt az oviban. Szerencsére nem terjedt tovább.
Én nemsokára szülök, de a fiam még jár oviba. Igazából ő a legkevésbé érdekes a covid témában, mert a férjem kereskedelemben dolgozik, ő több mindent haza hozhat, sokkal több különböző kontakttal találkozik napról napra. Ha úgy döntünk, hogy a covid miatt nem jár majd a fiam oviba, az valószínű szülés után lesz. De ha fellazulnak a kórházak és láthatóvá válik, hogy megint kevesebb eset van, akkor szeretném ha járna, mert szereti és kell neki a rendszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!