Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Vinnétek oviba a gyereket, ha...

Vinnétek oviba a gyereket, ha közben kisbabát várnátok?

Figyelt kérdés
(Otthon maradhat egyébként a Covid miatt)
2021. jan. 27. 12:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
53%
Vittem, de most Covid alatt meggondolnám.
2021. jan. 27. 12:11
 2/11 anonim ***** válasza:
44%

Mi vittük, igaz akkor nem volt Covid.

Ha szeret lenni az óvodában, akkor alapesetben vidd. Ha utál járni, akkor ne.

Ha minden vírusos nyavalyát összeszed ott, és a "két hetet jár, egy hetet otthon van betegen" állapotban vagytok, akkor ne.

Kb. ezeket a szempontokat mérlegeld.

2021. jan. 27. 12:15
 3/11 A kérdező kommentje:
A covid a fő kérdés (meg mondjuk minden más nyavaja). Szeret menni egyébként, de elég gyakran elkap valamit.
2021. jan. 27. 12:16
 4/11 anonim ***** válasza:
72%

14 hetes vagyok. Az én fejemben is megfordult hogy a vírus miatt nem viszem. De annyira szereti hogy nincs szívem elvenni tőle ezt az élményt.(kiscsoportos)

De azt tudni kell hogy egy falusi oviról beszélek. Nincs is nagyon fertőzött itt. Meg a suliba is csak gyanúsak voltak igazolt nem.

2021. jan. 27. 12:27
 5/11 anonim ***** válasza:
92%
Attól függ, hogy mekkora. Mini- vagy kiscsoportból nem nagy gond ha kimarad. Középsőnél gondolkoznék. Ha nagycsoportos, akkor biztos hogy vinném. Az iskola előtti utolsó év nagyon fontos, nem tudod pótolni a szocializációt.
2021. jan. 27. 12:28
 6/11 anonim ***** válasza:
14%
4es vagyok. Amúgy ha városban laknánk akkor valószínű hogy én nem vinnem vagyis akkor máshogy gondolkodnak szerintem e téren( főleg nagy városra gondolok 10000fő felettire)
2021. jan. 27. 12:29
 7/11 anonim ***** válasza:
85%
Mi eddig nem vittük.De csökken az esetszám,tavasz lesz lassan kevesebb lesz talán a mindenféle takonybetegseg is és nagyon szüksége volna a társaságra.
2021. jan. 27. 12:32
 8/11 A kérdező kommentje:
Kiscsoportos. És kisvárosban lakunk, itt azért akadnak fertőzöttek.
2021. jan. 27. 12:40
 9/11 anonim ***** válasza:
87%
Én nem vittem idén, kiscsoportos, de nálunk a nagymama súlyos beteg és sokat találkoznak, ha lesz oltás, akkor viszem, a legjobb az lenne ha gyereknek való oltás is lenne, de az nem lesz egyenlőre. Ha eddig járt, akkor nem venném ki, mert az már nagyon nehéz lenne neki.
2021. jan. 27. 12:47
 10/11 anonim ***** válasza:
89%

Nálunk ősz óta 2 igazolt eset volt az oviban. Szerencsére nem terjedt tovább.

Én nemsokára szülök, de a fiam még jár oviba. Igazából ő a legkevésbé érdekes a covid témában, mert a férjem kereskedelemben dolgozik, ő több mindent haza hozhat, sokkal több különböző kontakttal találkozik napról napra. Ha úgy döntünk, hogy a covid miatt nem jár majd a fiam oviba, az valószínű szülés után lesz. De ha fellazulnak a kórházak és láthatóvá válik, hogy megint kevesebb eset van, akkor szeretném ha járna, mert szereti és kell neki a rendszer.

2021. jan. 27. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!