Kicsit náthás, egyhén hurutosan köhécselő gyereket jó közérzettel vinnétek oviba?
Figyelt kérdés
Gondolom az oviba kapta el,mert hétvégére jött ki rajta. Ma itthon tartom,de vajon meddig indokolt2020. márc. 9. 07:51
1/15 anonim válasza:
Biztos nem. Ezért lesznek állandóan betegek a gyerekek az oviban...mert valaki biztos beviszi a köhögős, taknyos gyerekét. Azért mert neki jó a közérzete, még fertőzhet.
2/15 anonim válasza:
Nem... Ezert vagyok itthon minden 2.heten, es van veszelyben a munkam, mert masok beviszik a gyereket betegen🙄
3/15 anonim válasza:
Ha nincs láz, levertség rossz közérzet és az orrból folyó váladék nem sok hogy lógjon neki és vizes tehát nem zöld meg sárga akkor igen...
4/15 anonim válasza:
DEhogy vinném, pont az ilyenek miatt lesz beteg a többi gyerek. És általában az otthon lévő anyák viszik előszeretettel ilyen betegen is.
6/15 A kérdező kommentje:
Ma itthon maradt. Péntek délután kezdödödtt nála. Enyhe tünetekkel. Ma már max háromszor fújta az orrát,csak reggel köhögött.
Egyébként a gyerekorvos emiatt nem tartja indokoltnak,hogy itthon maradjon. Mindig azt mondja ilyenkor,nem betegebb mint a többi gyerek mehet közösségbe.
2020. márc. 9. 14:43
7/15 anonim válasza:
Aha kérdező..és te gondolom boldog lennél ha egy ilyen "nem beteg" gyerek miatt esnél ki a munkából igaz?
8/15 anonim válasza:
En értem hogy nem betegebb, mint más gyerek... De pl ez ilyen annyira nem beteg gyerekek miatt a fiam pl befullad (kruppos) es neki nem opcio, hogy az ilyen kis nathaval mehet oviba....
9/15 anonim válasza:
Én beviszem.
Pont azért, mert mindenki beviszi....
A bölcsiben már eljátszott h mindig itthon maradt ilyenkor. Én bevittem gyógyultan, aztán 3 nap múlva ugyan olyan ( vagy még jobban) beteg lett.
Mindenki más elvitte így a gyerekét, ők meg visszafertőzték az enyémet.
Tök felesleges volt itthon tartanom addig még nem igazán beteg.
10/15 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó,nálunk is hasonló a helyzet.
2020. márc. 10. 07:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!