Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Anyukák,titeket zavarna egy...

Anyukák,titeket zavarna egy tetovált dajka az óvodában?

Figyelt kérdés
Szeretnék kisgyerekekkel foglalkozni a jovőben, és elvégezni a képzést, de ha esélyem sincs így tetováltan erre akkor bele sem kezdek. (A nyakam és a kézfejem is tetoválva van) Jelenleg külföldön élek és itt látni óvodákban tetovált dolgozókat de nemtudom otthon mennyire elfogadott.

2021. jan. 23. 20:51
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
95%

Az emberek túlnyomó többségét nem zavarja, a maradékkal meg nem kell foglalkozni.

Látod van aki rögtön börtön tetkót képzel el.

2021. jan. 23. 21:23
 12/27 anonim ***** válasza:
94%
Abszolút nem. Nekem is van kettő, a férjemnek egy.
2021. jan. 23. 21:25
 13/27 Bellatrix:3 ***** válasza:
94%

Az emberek túl spilázzák ezt a dolgot mármint, hogy nem akarnak gyereket tetovált emberre bízni. Én nővérnek tanulok, kék hajam, piercingem és csomó tetkóm van és lesz még pár. Ahol éppen gyakorlatozom sok a gyerekes páciens meg elég sok idős ember is jár eddig senkinek nem volt problémája vele, pedig ahol én élek nem túl nyitottak az emberek. Szerintem meg attól a gyerek nem lát rossz példát ha ilyen helyen tetovált emberek dolgoznak azért mert természetes lesz nekik a dolog és a gyerekek általában nem foglalkoznak ilyenekkel a szülő neveli ezt is bele mint az összes többi előítéletet.

Sok sikert kérdező. :)

2021. jan. 23. 21:32
 14/27 anonim ***** válasza:
93%
Nem zavarna, rajtam és a férjemen is van, 2 hét múlva megyek szintén varratni. 😃
2021. jan. 23. 21:32
 15/27 anonim ***** válasza:
15%

Nem rögtön, egyszerűen erről senki sem írt, és fontosnak tartottam megemlíteni, nehogy pofára essen a kérdező, ugyanis ilyennel biztosan nem alkalmaznák. Rengeteg ilyen van, pláne manapság, mikor bejöttek a 3d hatású tetkók, meg az érzéki csalódás tetkók, meg a koponya szeméből nyílik a virág tetkók..

Persze ki milyen környezetben mozog és ki hol él, bp belvárosának a tömegközelekedését érdemes figyelni nyáron, de fesztiválokon is körül lehet nézni, a koponya és az ijesztő tetkó nagyon gyakori, majdnem annyira, mint régebben a nonfig, vagy páréve a pillangó vagy írásjelek.

2021. jan. 23. 21:34
 16/27 Bellatrix:3 ***** válasza:
84%

Kedves utolsó a gyerek nem fél a 3D tetkóktól főleg, ha elmagyarázod neki, hogy az csak rajz.😏

Meg egy csomó gyerek inkább érdekesnek tálalja nem fél tőle. A félelmet is a felnőtt táplálja bele a reakció miatt, mert amúgy a gyerek kvara nem foglalkozna ezzel csak a legtöbb ember nem tud normális magyarázatot adni a gyereknek ha esetleg rákérdez a dologra.

2021. jan. 23. 21:47
 17/27 anonim ***** válasza:
89%
Van ismerősöm óvónő és van több tetoválása is. Óvónőként is dolgozik!
2021. jan. 23. 21:53
 18/27 anonim ***** válasza:
54%

[link]

De, fél, ekkora marhaságot rég hallottam.. Pont azért nem nézhet ijesztő dolgokat ábrázolva(mese, könyvek, tudod korhatár..), mert az ő fantáziája még nem ilyen részletesen ábrázol, és sokkolja a részletes valósághű ábrázolás!

Én nem tudom, te milyen ovisokat ismersz, de rohadtul nem értik, hogy attól nem kell félni, mert a gyerek nem így működik, sőt a felnőttek nagyrésze sem!

És de, ezek a bőrös kibújós, inas, véres, sebnek látszó cuccok felnőttként is sokakra a frászt hozzák, ami normális!

2021. jan. 23. 21:53
 19/27 anonim ***** válasza:
86%
Dehogy zavarna:D
2021. jan. 23. 22:05
 20/27 Bellatrix:3 ***** válasza:
59%

Amit belinkeltél tök menő.

Amúgy nem fog félni ha elmagyarázza neki az ember, hogy nincs mitől félnie, a gyerekek nem hülyék. Én sosem féltem gyerekként az ilyesmiről pedig kb ovis koromtól olyamokat néztem ami korhatáros és tudtam, hogy az csak film és nem igazi ugyan úgy a tetkóktól is tudtam, hogy rajz pont azért mert a szüleim/környezetem nem kezelte ezeket tabuként.

Abbam igazad van, hogy vannak dolgok amitől a felnőtt ember is fél fóbiának nevezik. Tudod irracionális a fóbiás ember is tudja, hogy hülyeség de attól mert nekem fóbiám van valamitől nem erőltetem rá a gyerekre ezt, mert ha engem zavar valami az nem biztos, hogy rossz neki vagy esetleg őt is zavarná.

2021. jan. 23. 22:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!