Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Járvány alatt viszed fiad/lány...

Járvány alatt viszed fiad/lányod óvodába?

Figyelt kérdés
2020. nov. 9. 00:32
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
6%
Hát ez elèg szomorú 20as.
2020. nov. 9. 11:48
 22/24 anonim ***** válasza:
87%

Miért szomorú? A lányomnak problémái vannak.. Természetesen itt nem fogom kifejteni, hogy mi.

De KELL neki az óvoda. Hidd el, nem írnám, ha nem így lenne..

Amúgy a közvetlen szomszédunk is Covidos, szóval tőle is elkaphatnánk. Nem csak az oviból.

2020. nov. 9. 11:54
 23/24 anonim ***** válasza:
87%
Természetesen megy oviba. Minden rokon 200 km-re, így családtagnak nem adhatjuk át, a férjemmel pedig itthonról dolgozunk programozóként március óta, mi is kb. a boltban kaphatjuk el vagy az oviból. Én nem tudnék úgy dolgozni, hogy a 3 éves lányunk egész nap itthon van, tavasszal is tiszta káosz volt az egész, estére már alig éltünk a férjemmel. A lányunk szereti a közösséget, a gyerekeket, és látszott, hogy egyedül munka mellett ezt nem tudom neki pótolni. Így is szurkolok, hogy legalább az ovikat ne zárják be. Nekem az is jó, ha mindenki szabadon eldöntheti, viszi-e vagy sem, így a parázósak meg a pénzesek otthon maradhatnak, akinek meg dolgoznia kell, az beviszi, mert így az oviban is kevesebben lennének, ami a vírus szempontjából nem baj.
2020. nov. 9. 12:21
 24/24 anonim ***** válasza:
35%
Visszük még, de sokat gondolkodom ezen, mert a 2 éves kicsi úgyis itthon van. A mérleg másik oldalán az van, hogy én dolgozom itthonról, ami 2 gyerek mellől nehezebb, mint egy délután még alvó 2 éves mellől (a nagy 5,5 éves, már nem alszik délután). Plusz a lányom sajna olyan, hogy örül, ha itthon lehet, de pár nap után már érzékelhetően kevés neki az inger, és kb. a plafonról lóg, annyira pörög. Hiába megyünk sétálni, kirándulni, ki a kertbe, hiába szervezem tele az egész napot, mintha oviban lenne, egyszerűen ez nem ugyanaz az ingerszint, mint huszonvalahány nyüzsgő gyerek körülötte. És ez nagyon érezhető a viselkedésén, megőrül az unalomtól. Szóval nem tudom, mivel tennék jót neki. Most azon agyalok még, hogy decemberig jár, aztán itthon marad, januárban meg meglátjuk, mi lesz a helyzet.
2020. nov. 9. 12:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!