Járvány alatt viszed fiad/lányod óvodába?
Figyelt kérdés
2020. nov. 9. 00:32
11/24 anonim válasza:
Viszem, ahogy gyógytornára, logopédushoz, szakorvoshoz is, "hiába" vagyok itthon a testvérével. A márciusi leállást is megsínyledtük a kimaradt fejlesztések miatt. Egy fejlesztésre szorulú gyereknél pár hét, hónap nem ugyanolyan, mint egy egészségesnél.
12/24 anonim válasza:
Jár, bár épp itthol van 3 hete arcüreggel, mert saját doki nem fogadta így most sikerült egy másik orvost találnom. Mikulásig fog járni ha lesz egyáltalán az oviban, utána nem mert jön a kistesó ( dec. 20)
13/24 anonim válasza:
Nem, de ezt csak az teheti meg, ahol az egyik szülő nem dolgozik és ez ritka, másrészzt nálunk van a háztartásban súlyos beteg, emiatt már régóta nem jár oviba, nem egyszerű senkinek, ő a kortársaival lenne és én se tudok tőle semmit csinálni.
14/24 A kérdező kommentje:
13-as és nem hiányzik neki a közösség? Hogy más gyerekekkel is legyen?
2020. nov. 9. 08:16
15/24 anonim válasza:
Bocs, h offolok! De aki nem viszi, az hogy intézte el? Szóltatok a vezetőnek, h a Covid miatt nem viszitek? Vagy mi ennek a menete?
16/24 anonim válasza:
14 de igen, hiányzik neki, ezt írtam le a válaszomban, de az se lenne olyan jó, ha az imádott nagyanyja belehalna a covid-ba és mivel.minden nap döngeti anyám ajtaját, hogy vele akar játszani, nem tudom azt megcsinálni, hogy oviba jár, anyámról meg le van tiltva. Egyébként csak 3 éves múlt, nem járt még oviba, csak úgy gondolja, hogy jó lenne.
18/24 anonim válasza:
15-ös én ugyan viszem, de nekünk azt mondták, hogy a covid miatt minden további nélkül a szülő otthon tarthatja a gyermeket. Nem kérnek semmit, az óvoda leigazolja nekik.
19/24 anonim válasza:
Mivel nekünk járvány alatt is dolgoznunk kell, igen.
20/24 anonim válasza:
Viszem. Muszáj közösségben lennie, beilleszkedési
problémák miatt. Itthon visszafejlődne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!