Nagyon felháborodtam! Találkoztatok már ilyennel?
Egyházi alapítványú óvódába járnak a lányaink. Nagyon szeretjük, nagyon családias. Kicsi óvóda kevés gyermekkel, így nagyon sok idő jut egyenként is rájuk. Imádjuk tényleg.
A "konyhás néni" posztra mindig időszakosan vannak újak felvéve, hogy most közmunka program álltal vagy mi álltal nem tudom.
Eddig egyikkel sem volt gond. De a mostani egy idős unszimpatikus nő. A héten már mintha hallottam volna káromkodni,de mivel siettünk és a hangzavar miatt nem voltam biztos benne így nem foglalkoztam vele.
Lányaim ebéd után haza jönnek, így mindig fél 1re megyek értük.
Ma benyítok az ebédlőbe miután a kisebbikem kétségbeesve dörömböl az ajtó ablakán, és azt látom, hogy ez a nő rohan az egyik asztalhoz, megragadja az egyik gyereket a karjánál fogva, rángatja miközben üvőlti, hogy a K. Életbe!
Azonnal jeleztem a dadusnak, hogy még is ki ez mi ez a nő és, hogy engedi meg ezt a viselkedést magának egy oviban? Majd közöltem ez volt a 2.alkalom,hogy fülltanúja voltam annak, hogy nem megfelelően viselkedik. 3.alkalommal nem érdekel az én gyerekeimet vagy másét inzultálja, de biztosan oda fogok lépni hozzá és kimosom a száját.. Egy nagymama korú nő aki egyáltalán nem való gyerekek közé.
Nem is értem aki láthatóan rühelli a gyerekeket minek megy ilyen helyre dolgozni?
Kedveském.. Hidd el ez a második ovink, az elsőben is gyepálták a gyerekeket ott szépen repült is az óvónő, sőt én is oda jártam anno,a mi időnkben sem volt másképp.
Itt az öltözöből nyílik az ebédlő aminek üveges az ajtaja. Amin a kisebbik lányom dörömbölt amire kinyitottam az ajtót neki.
Nincs 20 gyerek az oviban, sőt integrált tehát speciális gyerekeket is fogad akikkel nagyon szépen bánnak,és fejlesztenek. A gyerekek sokkal nagyobb empátiát tanulnak.
Nincs joga akármennyire is vísít sikít csapkod az a gyerek így beszélnie egy ott dolgozónak! Legyen az óvónő konyhás néni vagy csak a karbantartó! Megrángatni végképp!
Ennyit erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!