Csak teljes csomag pelenkát cserélnek vissza!? Én
felháborodtam!
Figyelt kérdés
Kedves Anyukák! Esetem a következő vettem a Kislányomnak Huggies Little Walker pelenkát. A 22 db-os csomagból 5 db pelenka pocsék minőség volt össze volt csomósodva az eleje olyan mintha kövek lettek volna benne a hátáról pedig eltünt a borítás, tiszta kemény volt. Felhívtam a dm-et hogy blokk ellenében kicserélik-e ahol azt a felvilágosítást kaptam csak akkor ha minden darab megvan a csomagból. Mondtam hogy a 17-et már elhasználtunk mert azal nam volt gond. Nem cseréltek pénzt sem adtak vissza végül a gyártóhoz kellett visszaküldenem. Egyes nagy cégek miért ilyen rugalmatlanok?
Egyébként jogos, ha fele rossz és ezt felénél veszem észre akkor mit csináljon az ember?
2010. máj. 13. 12:16
2/13 anonim válasza:
én nem tudom. nekem helyből az az evidens, h a gyártónak küldöm. a dm csak forgalmazó, egyértelmű, h nem tudnak mit kezdeni a selejtes darabokkal. viszont a huggiesnak kötelessége tenni vmit.
2010. máj. 13. 12:16
3/13 A kérdező kommentje:
360 ft-ot fizettem a pelus- levél feladásért.
2010. máj. 13. 12:17
4/13 anonim válasza:
Szerintem ez nem Rugalmatlanság. Végülis az áru nagy részét elhasználtad. Hogyan cserélték volna ki neked? Felbontanak egy másik csomagot, és kivesznek belőle 5-öt?
És a pénzt se tudja visszaadni, hiszen nem darabra árulják a pelenkát, hanem csomgban. Attól még, hogy ki van írva a darabár, az csak tájékoztató adat, de nem jelenti, hogy darabáras termék. Ebben az esetben tnyleg csak a gyártó tud kártalanítani, ha jó fejek, küldenek normális pelenkát.
2010. máj. 13. 12:19
5/13 anonim válasza:
Pénz,pénz pénz.Ezért.Nem vagy egyedül,de egy nagy vállalatnak nem éri meg foglalkozni a kisemberek problémájával.Nekünk a Tescos pelus okozott hasonló problémát.Egyet sem tudtunk használni a megvásárolt csomagból mert hiányzott róla tépőzár rész.Vissza vittük,blokkal együtt de mivel fel volt bontva nem kaptuk vissza a pénzt,és másik pelust sem adhattak.1000ből egy csomag pelus hibásan van legyártva,ennyi meg belefér a vállalatok pofátlanságába, csak a mi pénztárcánkba nem.
2010. máj. 13. 12:19
6/13 anonim válasza:
hát attól hogy csak forgalmazó, még neki kellene intézkedni. én egy ablak- és rológyártó cégnél dolgozom, és vannak viszonteladók, az üzletek, ha a vevőnek problélmája van, az üzlet veszi fel velünk a kapcsolatot, nem a vevő! nekik kéne elintézni. az a minimum, hogy egy nagy cég ügyel a jó hírnevére, nem szívózik ilyeneken, nem is értem, miért nem így megy mindenhol?...nyilván ez szerződéses megállapodás kérdése, de szerintem egy vevőbarát hozzállás esetén így működik, nehogy már a vevőnek kelljen még küldözgetni meg utánajárni, ha sz*r a termék!
2010. máj. 13. 12:20
7/13 anonim válasza:
12:19-nek igaza van.
Az üzlet mit is tudna tenni?!
A gyártónál kell tényleg próbálkozni...!
2010. máj. 13. 12:22
8/13 anonim válasza:
írj a pelenkagyártónak, illusztráld képekkel, és majd sűrű bocsánatkérések közepette küldenek neked pár csomag ajándékpelenkát.
legyél határozott, de diplomatikus!!!
ha nem reagálnak, küldd el a leveled a tékozló homárnak - garantáltan lesz következménye...
2010. máj. 13. 12:23
9/13 anonim válasza:
utolsó voltam, bocs, kicsit benéztem a kérdést.
a gyártó válaszolt?
2010. máj. 13. 12:25
10/13 anonim válasza:
Csak egy ellenpélda, ugyan nem pelenkával, hanem jégkockatartó zacsival jártam így (abban fagyasztom a lefejt tejet, hogy selejtes, lyukas volt mind a 10 darab benne, de az Interspar szó nélkül visszacserélte, pedig egyet eldobtam belőle, amit kipróbáltam. Szóval az Interspar normális volt, aztán ők reklamálták meg a gyártónál.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!