Ha egy óvónő letegez, akkor visszategezhetem?
Még nem ovis a lányom, de bemehettünk az oviba megnézni a játékokat az udvaron. Az óvónő tegezett engem. Nem beszélgettünk sokat, így nem volt olyan szövegkörnyezet, hogy válaszoljak neki, csak jó napottal köszöntem, ő visszategezett, hogy sziasztok.
Ha majd a lányom elkezdi ott az ovit akkor kapásból sziát köszönjek megjelenéskor?
Bölcsiben tegezödtünk a nevelőkkel,de oviban megtartom a 2 lépés távolságot.1.Idősebbek nálam.
2.Valahogy nem érezném magam jól.
De óvónője válogatja,nálunk is van,akikkel tegeződnek,valakivel nem.Én csak a dadusokkal szoktam meg a konyhás nénikkel tegeződni,de mert egyiket évek óta ismerem,szinte szomszédok vagyunk.😊Viszont jól esik az embernek.Nem ovis sztori,de amikor nyáron a személyimért mentünk a lányommal,az ügyintéző hölgy kiszúrta a Harry Potteres pólóját és rögtön megkedveltük egymást(A hölgynek medálja,tetoválása volt)és tegeződve váltunk el😊
Szàmomra döbbenet, amikor egy anyuka, aki megszült minimum egy gyereket, mert úgy érezte, hogy fel tudja nevelni, felelőséggel tud tartozni iránta, anonim csoportokban kérdez egy ehhez hasonlót.
Felnőtt nő vagy. Szültél egy gyereket. És nem tudod egyedül eldönteni, hogy hogy köszönj?...
Ha neked ez a szerencsétlenkedés megszínesíti a napodat, nagyon örülök :D
Nem az, az enyémet sem rontja el, de számomra ez netto életképtelenség, még csak nem is megmosolyogtató. Felnőtt ember nem tudja eldönteni egyedül, hogy hogy köszönjön... szerintem tök szomorú, hogy ez csak szerintem furcsa, másnak meg ez színesíti meg a napját.
Ja bocsi, lemaradt, hogy nyugodtan tegezd.
Most jobb?
Semmi feszültsèg nincs bennem, tettem már fel èn is kèrdèst, de nem ilyen “hogy köszönjek” meg “fejre esett a gyerek, lehet baja?” kaliberűt. Felnőtt nő vagy, gondolom elvárható, hogy döntésre juss egyedül is. Persze szíved joga akármi baromságot kiírni ide, vannak tőled milliószor rosszabbak is. Csak engem elszomorít, hogy merre tart a világ, pedig kétlem, hogy idősebb lennèk nàlad, sőt, inkàbb fiatalabb. Más nevelést kaptunk, ez lehet a titok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!