Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Óvodában mennyire gyakoriak a...

Óvodában mennyire gyakoriak a balhék? Előfordult panasz a gyerekeddel kapcsolatosan?

Figyelt kérdés
Milyen negatív tapasztalatok vannak az óvodával kapcsolatban, mire lehet számítani?

2020. aug. 13. 13:25
 1/7 anonim ***** válasza:
71%
Sajnos nem ritka, hogy a gyerekek komolyan nekimennek egyik-másik társuknak: a fizikai bántalmazástól a kiközösítésig széles a lista. A gondozók meg vagy az agresszív gyerekek pártjára állnak vagy néznek, mint Rozi a moziban.
2020. aug. 13. 13:37
 2/7 anonim válasza:
85%

Szia!:)

Óvodába nagyon sok balhé van,folyton megy a balhék a semmin.

Kb mint áltanálos meg gimin.

2020. aug. 13. 13:51
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Oviban mindig megy a kakaskodás. Bár amikor a lányomat egy fiú verte nap mint nap azt szóvá tettem. Azért na. Meg amikor úgy megharapta egy kislány, hogy két hétig véraláfutásos volt a karja na azért tomboltam. Azt mondták már megszokott a kislánytól. Tök aranyosak voltak...
2020. aug. 13. 14:29
 4/7 anonim ***** válasza:
87%

Az ovis korú gyerekek agresszívabbak, mint a tinik.

De ez sokszor azért nem tűnik fel, mert egy 4 éves nem olyan erős, mint egy 16 éves...

2020. aug. 13. 14:37
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Gyerek fején púp volt, mikor mentem érte, kérdeztem, mi történt, mondta, hogy az Ottó volt. Kérdeztem az óvónőt, hogy mit tesznek, hogy ez többet ne forduljon elő, mondták, hogy semmit, hát az Ottó ilyen, két nagyobb testvére van.
2020. aug. 13. 15:22
 6/7 anonim ***** válasza:
87%

Egyetlen 1x volt panasz a lányomra. Mikor arcon ütött egy kisfiút egy játékkal, akivel utána nagy cimborák lettek. Mai napig nem tudjuk mi történt,mert nem volr hajlandó elárulni.

De 2 dolgot tudok elképzelni.

Vagy véletlen volt ahogy játszott, vagy pedig a kisfiú csinált valamit ami nem tetszett a lányomnak.

Én ezt csak 2.nap tudtam meg egyébként, mindjárt bocsánatot kértem az anyukától, aki úgy adta elő, hogy majdnem kiverte a lányom a fia szemét és majdnem megvakult!óriási monoklia felhorzsolással van és úgy megrémültek. Kb lényegében úgy jött le hogy a lányom összeverte a fiát.

Aznap láttam a kisfiút, semmi de semmi nyoma nem volt 🤷‍♀️

A másik szemszögből is tudok mesélni, mikor a viselkedés zavaros kisgyerek folyamatosan bántotta a lányomat ami miatt már nem akart oviba járni.

Azóta ovit váltottunk amiről ódákat tudnék zengeni mennyire szuper.

2020. aug. 13. 15:28
 7/7 anonim ***** válasza:
79%

Alig egy hónapja jár oviba a fiam és igen, volt rá panasz. Lökdöste a többieket. Szólt az óvónő. Itthon megbeszéltük, hogy ez csúnya rossz és veszélyes dolog, nem lesznek így barátai. A harmadik büntetés nélküli nap után kapott ajándékot, azóta sem lökdösődik.

Viszont tegnap leöntötte egy bögre teával az egyik kisfiút. Ezért is szóltak. Azt hiszem vannak dolgok amiket az óvónőnek kéne tudni kezelni és nem a szülőktől várni a megoldást.

Én partner vagyok úgy gondolom, de csipcsup hülyeségekkel hagyjanak már békén.

Amúgy is egyik nap fellöki, másik nap barátok, aztán megint nem. Ez ilyen. Vannak durva dolgok, igen is a szülő nevelje a gyereket, de az óvónő is legyen ott és kezelje a helyzeteket ami az ő dolga.

2020. aug. 14. 06:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!