Nehézségek az óvodában! Hogyan oldjam meg? Ki hibázott?
Hogy érted, hogy most ballagott el? Akkor hogy volt ott az ovi kezdésnél?
A cumi gondot sem értem. Főleg azért, mert minek vitted be neki a cumit?
Miért szekálták amúgy, mert az öledben ült?
Nincs barátja azt írod.
Van vmi más kontakt gyerekekkel az ovin kívül?
Jé, nálatok be lehet menni az oviba?
Ráadásul összevissza csapongsz, azt se tudom, mi történt most, mi nem.
Hérfőn bedobták a vegyesbe, ahol ellenséges volt vele valaki, aki már elballagott? mi van?
Elfojtott zokogás
Elfolyt víz
Van különbség. Bocs az offért és szívesen :)
Beszoktatáskor rontották el 2 éve, amikor 2 napig nem foglalkozott vele érdemben óvodapedagógus. Nem segítettek neki beilleszkedni.
Egy óvodaváltás lehet segítene, tiszta lappal indíthat - nem csúfolnák, barátokat is szerezhetne. Az új helyen jelezd ezeket a mostani problémákat, hogy ott mindenképpen elkerüljék a kirekesztést.
Igen. Én is tudok olvasni. És nem egyszerű leírni, értelmesebben fogalmazni. Jeleztem is a végén....Meg bocs ha helytelenül írtam le egy szót! A csampogás szót én nem használom, nem is ismerem...pejoratív hangzású. Nem vagyok a legnyugodtabb, de hát na....most is zokog a fiam.
A 15:57-es hozzászólónak köszönöm. Kb ez a lényeg. Én is ezen filózok. Mellesleg nem tanulatlan, fogalmazni képtelen, helyesírást nem ismerő ember vagyok, viszont a lelkiállapotom nem a legjobb. De ez lényegtelen gondolom. Valamibe bele kell kötni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!