Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Kiközösítik mert belázasodott?

Kiközösítik mert belázasodott?

Figyelt kérdés
Történt nálatok hasonló? Lányom (4 éves) 2 hete belázasodott, de nem volt semmi más baja. A héten volt újra oviban és sír, hogy senki nem mer a közelébe menni, nem szólnak hozzá és a gyűlöletes óvónő is félreülteti a többiektől. Elegem van emiatt a kitalált koronavírus marhaság miatt, a boldog csörfi kislányomból (és valószínűleg sok más gyerekből is) egy depressziós gyereket csinálnak😡😡 dühítő nagyon!
2020. szept. 16. 16:36
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
47%

Komolyan ezt csináljátok? Letámadni egyből a kérdező ezt tudjátok? Azt írta hogy két hete volt lázas. Addig nem járt oviba. Nem tudtok olvasni és értelmezni? Hová tart ez a világ? Bele kell rúgni a másikba csak akkor érzi magát jól pár ember?

Kedves kérdező! Nálam 3 gyerkőc van, de még nem betegek hálistennek. De már gyomorgörcsöm van attól hogy mi lesz itt hamarosan az oviban, suliban.

2020. szept. 16. 17:08
 12/21 anonim ***** válasza:
85%
Van igazolásod, hogy mehet közösségbe? Ha van akkor nyomd az ovónő arcába, és továbbra is elkülöníti a többitől akkor verd ki a botrányt.
2020. szept. 16. 17:45
 13/21 anonim ***** válasza:
62%

Dehogy dolgozol te kórházban. :)

Jelentettem a kérdést.

2020. szept. 16. 18:12
 14/21 anonim ***** válasza:
56%
Én is jelentettem ezt a primitív, provokatív kérdést
2020. szept. 16. 18:17
 15/21 anonim ***** válasza:
44%
Kérdező egyetértek veled. Ez az igazság amit leírtál.
2020. szept. 16. 18:32
 16/21 anonim ***** válasza:
64%

15, 60 évesen, tegnap meghalt a gyerekkori barátnőm apukája. Én láttam levegőért kapkodni, két nap alatt ekrült ilyen állapotba. Cukorbeteg volt, ja, gyógyszer nélkül, diétával volt 6-8 közti vc értéke... 10 nap alatt belehalt.

Undorító az, amit a primitív bunkó kérdező csinál. Remélem, majd a családtagja ágyánál állva megkérdezi, fizetnek- e. PAraszt.

2020. szept. 16. 18:50
 17/21 anonim ***** válasza:
12%
Alapbetegség nélkül is haltakár meg. Fiatalok is
2020. szept. 16. 19:47
 18/21 anonim ***** válasza:
44%

Kérdező!

Nyilván van igazolása a gyereknek hogy mehet közösségbe. Szépen elmondod az óvónőnek, hogy fejezze ezt be. Ha nincs hatása, akkor bemész a vezet óvónőhöz.

Különben egyre több eü.-i dolgozó mondja, hogy sokszor indokolatlanul ráírják a papírra, hogy Covid fertőzött volt, sőt megkérdezik a hozzátartozót, hogy ráírhatják-e.

2020. szept. 17. 13:23
 19/21 anonim ***** válasza:
21%
csakhogy egy akármilyen eü dolgozónak gőze nincs arról, mik kerül a halottvizsgálatira. Ugyanis nem ők állítják ki. Innentől meg hidd el, hogy hazudik.
2020. szept. 17. 13:32
 20/21 anonim ***** válasza:
65%
Ez az egész politika, semmi más. De aki akar, rettegjen nyugodtan.
2020. szept. 17. 13:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!