Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Belázasodhatott a jobb petefés...

Belázasodhatott a jobb petefészkem azért meleg?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Másfél éve szültem és 6 hét után vissza állt a ciklusom. Azóta szépen mindig megjött. Most a ciklus 16 napján vagyok és ebben a ciklusban egészen 7 napig véreztem majd utána elmúlt és a 9 napon megint elkezdtem vérezni és lochiára hasonlító kellemetlen illata volt. Ilyen se volt még, ráadásul azóta pedig hol a a jobb hol a bal petefészkem szúr nagyon fájdalmasan és most a jobb petefeszkem nagyon meleg tapintásra ott azon a részen forró olyan mintha lázas lenne. Ja és erós középidős nyákom van és azt figyeltem meg hogy a folyásnak erős szaga van most, nekem sose szagos a nyák a folyás.
2020. jan. 24. 18:07
 1/5 A kérdező kommentje:
Brutal erős peteeresem van vagy gyulladásos baj?
2020. jan. 24. 18:08
 2/5 A kérdező kommentje:

Vagy az is lehet fel fáztam vagy a verseimmel van gond?

Bevallom őszintén sokat járok crop topba és leggingsbe kabát alatt persze.

2020. jan. 24. 18:17
 3/5 A kérdező kommentje:
*veséim
2020. jan. 24. 18:17
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Azt ugye tudod hogy egy szerv nem lehet lázas 😂 ellenben Te magad igen.

Bocs, nagyon hülyén írtad ki a kérdést.

Ellenben gyulladásban lehet - ettől lehet fájdalmad megváltozott menzesz/folyás, forró az a rész ami gyulladásban van.

2020. jan. 24. 19:09
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt már petefeszekgyulladásom, és a peteérésem is fájdalmas. Nagyon hasonló a ket fájdalom, termeszetesen a gyulladás fájdalmasabb, de ugyanúgy nyomasra, érintésre fáj. Én arra gyanakszom. Szerintem menj el dokihoz. Addig esetleg mezei zsurló teát igyál, nekem az mindíg használt.
2020. jan. 24. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!