Kiközösítik mert belázasodott?
ügyes, egy kérdésben megoldottad, hogy két dologgal provokálj...
Kitalált vírus, bunkó óvónő...
Ahhoz, hogy lázas volt nem szeretnék semmit hozzáfűzni. Annyi a lényeg, hogy nem vagyok orvos. Emellett...
..ez a jelenség nem csak az óvodában van. Én most tanulok 13. osztályban, de bárki aki lázas volt(akiken már rendesen látszott is már), esetleg köhögött folyamatosan vagy szánt szándékkal bejött betegen(mert nem akart hiányozni a kedvenc tanórájáról) azonnal elhatárolodunk tőle. Bizonyos szinten tartunk tőle, hogyha beteg (mindegy, hogy koronás vagy influenzás stb.)mi is elkapjuk és/vagy hazavisszük családtagoknak. Viszont ugyan ez van az óvodás unokatestvéreméknél is is. Csak ott a szülők "nevelték" bele a gyerekbe ez. Nem tudom, hogy mindenhol így van ez, de egy szinten a szülőket megértem. Kisgyerekek egyrészt nem annyira értik a helyzetet, másrészt nehezebb velük betartani a szabályokat. Pl végig tapogatnak mindent után beveszik a szájukba a kezüket, így szinte bármilyen betegséget összeszednek nagyon hamar.
na, a kérdésből tudtam, hogy hazudsz...
kórházat te csak képen láttál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!