Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Kiközösítik mert belázasodott?

Kiközösítik mert belázasodott?

Figyelt kérdés
Történt nálatok hasonló? Lányom (4 éves) 2 hete belázasodott, de nem volt semmi más baja. A héten volt újra oviban és sír, hogy senki nem mer a közelébe menni, nem szólnak hozzá és a gyűlöletes óvónő is félreülteti a többiektől. Elegem van emiatt a kitalált koronavírus marhaság miatt, a boldog csörfi kislányomból (és valószínűleg sok más gyerekből is) egy depressziós gyereket csinálnak😡😡 dühítő nagyon!
2020. szept. 16. 16:36
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
50%

ügyes, egy kérdésben megoldottad, hogy két dologgal provokálj...

Kitalált vírus, bunkó óvónő...

2020. szept. 16. 16:40
 2/21 anonim ***** válasza:
24%
Ha 2 hete kezdődött a betegsége és esetleg koronás, akkor még simán fertőzhet. Vinni kellett volna egy negatív tesztet, vagy még otthon tartani.
2020. szept. 16. 16:41
 3/21 anonim ***** válasza:
70%
Mit jelent a "boldog csörfi"?
2020. szept. 16. 16:41
 4/21 A kérdező kommentje:
Ennyi agymosottat egy helyre
2020. szept. 16. 16:42
 5/21 A kérdező kommentje:
Kórházban dolgozom. Találomra írjuk ki hunyt el koronában, ki nem. Meg kell kérdezni az elhunyt családtagját is, írhatjuk e hogy koronában halt e meg a beteg, ha igen, a kórház kap utána valamekkora összeget és a temetés is olcsóbb. Szóval ennyit a vírusról.
2020. szept. 16. 16:46
 6/21 anonim ***** válasza:
31%
Mert te aztán nagyon okos vagy, hogy elnézed, ahogy kerülik a gyereked, mint egy leprást. Felőlem megvárhatod, míg depis lesz.
2020. szept. 16. 16:46
 7/21 A kérdező kommentje:
Hol írtam, hogy elnézem?
2020. szept. 16. 16:47
 8/21 anonim ***** válasza:
29%

Ahhoz, hogy lázas volt nem szeretnék semmit hozzáfűzni. Annyi a lényeg, hogy nem vagyok orvos. Emellett...

..ez a jelenség nem csak az óvodában van. Én most tanulok 13. osztályban, de bárki aki lázas volt(akiken már rendesen látszott is már), esetleg köhögött folyamatosan vagy szánt szándékkal bejött betegen(mert nem akart hiányozni a kedvenc tanórájáról) azonnal elhatárolodunk tőle. Bizonyos szinten tartunk tőle, hogyha beteg (mindegy, hogy koronás vagy influenzás stb.)mi is elkapjuk és/vagy hazavisszük családtagoknak. Viszont ugyan ez van az óvodás unokatestvéreméknél is is. Csak ott a szülők "nevelték" bele a gyerekbe ez. Nem tudom, hogy mindenhol így van ez, de egy szinten a szülőket megértem. Kisgyerekek egyrészt nem annyira értik a helyzetet, másrészt nehezebb velük betartani a szabályokat. Pl végig tapogatnak mindent után beveszik a szájukba a kezüket, így szinte bármilyen betegséget összeszednek nagyon hamar.

2020. szept. 16. 16:51
 9/21 anonim ***** válasza:
61%

na, a kérdésből tudtam, hogy hazudsz...

kórházat te csak képen láttál.

2020. szept. 16. 16:51
 10/21 anonim ***** válasza:
52%
Agymosott idióta az, aki szerint kamu a vírus. Ha beteg a kölyköd, akkor ne vidd oviba. Jogos, hogy elkülönítik világjárvány idején.
2020. szept. 16. 16:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!