Veletek is így van? Vagy egyszerűen kezdek megőrülni?
A héten már totál feszült vagyok - igazából hetek óta, de most komplettálódott. A fiam jövő héten kezdi az ovit és egyáltalán nem akar menni. Semmi elrettentőt nem mondtunk neki, egyszerűen csak jó neki itthon. Ez is csak triggerel, borzasztóan ingerlékeny vagyok - természetesen nem vele, elsősorban szegény apján csapódik le, minden kis dologra ugrok.
Egyszerűen minden idegesít. Elég ruhája van-e, kell-e még az 5. pár cipő, mire tegyek még címkéket stb. Szerintem tuti nem vagyok normális. Lehet pszichiáterhez kéne fordulnom, már azon gondolkodtam. Pl: rendeltem csomó ovis jelet - ragaszthatót, vasalhatót, felvarrhatót, és (uramég hülyeeeee)-még egy pólót is a jelével, nevével. "Tiszta pillanataimban" én is túlzásnak érzem amit művelek, ráadásul csomó pénzünk bánja. Nagy hiba volt már a héten szabadságra mennem mert ilyeneket művelek.
Szóval a kérdésem: ez így marad, rosszabb lesz vagy múlni fog? Van még valaki hasonlóan? Első gyerekünk, totál rutintalan vagyok - na meg hülye is ezek szerint :(
Még visszaolvasni is szörnyű amit leírtam, de ez van. Totál patológiás viselkedés...
Nyugi
Teljesen normális
Ki így, ki úgy reagálja le azt, hogy egy ekkora vàltozás jöb az életetekbe.
Nagyon nehéz kiengedni a szàrnyaink alól a gyerekeinket.
Semmi patológiás nincs.. csak izgulsz.. csak szeretnéd, ha flottul menne / emiatt rendeltél sok jelölőt.. emiatt izgulsz a ruhákon.. ezekre van ráhatásod.. úgy érzed ezt te irányítod.. azt nem fogod tudni, ami a fiaddal az oviban történik.
7: Nem bentlakásos oviba megy, és egyáltalán nem örülök a "nagy felhajtásnak" ami jelenleg történik. Épp ez a problémám. Igen, sajnos elég sok "valami" történt már velem eddig és azokban az élethelyzetekben nem reagáltam hasonlóképp. Épp emiatt írtam le kb. a reakcióim mert szerintem sem normális. Nem egy dolgot kéne kiragadni az irományomból. Nem vagyok valami "fennhéjázó pipiske aki minden létező marhaságot összevásárol a gyerekének", mégis idiótaként viselkedem random időpontokban pedig általában véve realista vagyok és a józan ész hangja a családunkban :( Ezért szokatlan és némiképp ijesztő, hogy így ki tudok fordulni magamból.
A többieknek nagyon köszönöm, igazatok van. Megnyugtat hogy átérzitek a problémám. Igyekszem mindig észben tartani. Ma megkértem az időpontot a gyerekorvoshoz igazolásért hogy egészséges, és még 1x átnéztem a listát amit az ovi adott hogy minden megvan-e. Kicsit jobban vagyok :)
Nyugi, nem vagy dilis :D én is így vagyok, csak az én gyerekem már az iskolát kezdi. Ezerszer kipakoltak, leellenőriztem minden megvan-e, mindenen rajte-e a neve, jele (azt is kérik).
Csak kicsit ráparáztunk, semmi gáz :) de amúgy én is, meg a fiam is nagyon vártuk az iskolát, izgalmas volt a készülődés is
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!