Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Mikor mehet oviba?

Mikor mehet oviba?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Igaz, még csak decemberben fog megszületni a kisfiam, de már elgondolkodtam azon, hogy mikor kell oviba iratni. Neten azt olvastam, hogy az a gyerek járhat oviba, aki abban az évben augusztus 31-ig betölti a 3 évet. Ez azt jelenti, hogy a fiam majd csak majdnem 4 évesen mehet oviba? És (tudom, ez nem az én dolgom,de) aki szeptember elején született az is csak jövő évben mehet oviba? A családom nem ért ehhez, és óvónőt még korai megkérdezni, de már kíváncsi vagyok rá, és gondoltam megkérdezem. :)
2020. aug. 11. 11:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Azt lenne jó megtudni, miért pontozzák le a kérdésedre adott válaszom,melyben megválaszoltam mikor kezdheti az ovit a gyerkőcöd.

Vagy egyesek ebben élik ki magukat? Remélem ez a legnagyobb boldogság az életükben. Elveszik az ember kedvét attól hogy bármire is válaszoljon!

2020. aug. 12. 00:17
 12/13 anonim ***** válasza:

Az első is és többen is helyesen írták, csak szeretném kiegészíteni. Nem minden oviban van mini csoport. Ezen felül szakmai szemmel a vegyes csoportnak (vegyes életkorú, 2-7 évesek) van a legtöbb előnye és legkevesebb hátránya (régi, nagycsaládos modell, a kicsi tanul a nagytól, a nagyobb meg hatékonyabban szocializálódik, mert figyel a kisebbre, persze ehhez hozzáértő pedagógus is kell).

Van, ahol van ESÉLY, hogy felveszik a gyermeket 2 és fél - 3 évesen, és van, ahova nem.

A többit meg elmondták más hozzászólók, nem ismétlem.

2020. aug. 12. 02:36
 13/13 anonim ***** válasza:
Igen, ha szobatiszta mehet oviba 2,5 évesen, viszont akkor 4 évet fog járni, ugyanis iskolába csak 6 éves kortól lehet menni.
2020. aug. 19. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!