Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Kihez fordulhatok segítségért,...

Kihez fordulhatok segítségért, ha az óvónő bántotta a fiam?

Figyelt kérdés
Az ig.nőnek már szóltam. Nem történt semmi. Ma újból megverte. Sokat sírt a fiam, és úgy fáj a keze, h nem engedi h megfogjuk. 5 éves.
2020. aug. 7. 19:20
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2020. aug. 8. 07:03
 12/12 anonim ***** válasza:
65%

Ismerek remek nevelőket, de belefutottam már egyszer egy agresszív félébe is (ha kellett, ha nem, ráüvöltött a gyerekekre, valamint bántotta az óvónő a rovarokat!).

A gyereket sajnálom a legjobban - ha nem kamu a sztori.

Belegondoltam, hogy lehet egy ilyen óvónővel együtt dolgozni... Nehezen tudom elképzelni, fel is mondanék.. hacsak nem kirúgják, és akkor a gyermekek tyúkanyója lehetnék... Nem boldogok a gyermekek, ilyen pedagógus mellett...

De az is biztos, hogy ritka az ilyen elvetemült, a szakmában.

Mindenféle filmet meg bírok nézni, de a valóságban az ilyen esttől a szívem szakad meg...

2020. aug. 12. 02:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!