Kihez fordulhatok segítségért, ha az óvónő bántotta a fiam?
Irány a rendőrség!
Az ilyen óvónőt úgy felrugnám a rendőrségen.
A rendőrség után pedig irány pszichológus.
Egy ilyen nagyon nagy nyomot tud hagyni egy gyerek életébe.
Ha fáj ennyire fáj a keze, akkor orvosi látleletet kellene először felvetetni. Ez bizonyítja, hogy milyen behatás érte a gyerek kezét, ezzel a papírral lehet fordulni a jegyzőhöz, rendőrséghez, az ovi felettes szervéhez, stb.
Bocsi de én ezt nem veszem be. Miért nem vitted orvoshoz? Meg manapság a pedagógusok a szájukat se merik kinyitni, teljesen a rendszer nyomása alatt állnak.
Nekem bűzlik a sztori. Nem csak egy szokásos esti provokátor vagy?
Szerintem azért nem vitte dokihoz, mert tájékozatlan és azt hitte, ha nincs komoly gond, nem kell menni. Nem tud szerintem a látleletről, és hogy kihez forduljon a sztorival, most kérdezte, odáig még el sem jutott, hogy milyen bizonyítékra lesz szüksége..
Vannak kegyetlen/hirtelenharagú/tájékozatlan emberek minden pályán, gondolom vagy rángatta a gyereket a csuklójánál fogva, vagy rávert a kezére párszor, ne azt képzeld, hogy összetugdosta és ököllel ütötte, a kézrácsapások is verésnek számítanak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!