Miért lesz valaki óvónő ha arra megy, hogy minnél kevesebb gyerek legyen az óvodában?
Nem normalis. Mi szeptemberben kezdjuk, a kisteso itthon van, de ott fog aludni a nagyobbik, mert mindenki napirendjenek ogy a legjobb. A kicsi mar csak 1x fog aludni akkor. Ha elhoznank delben a nagyot, az ovihou vezeto 5 perces uton elaludna. A csoportszoba emeleten van, nem hagyom lent a babakocsiban, meg amugy se. Meg fel is ebredne, plane ha hazafele megyunk es a nagyobb magyaraz. Tehat az o alvasanak akkor lottek. A nagyobb meg hazaer, megorul, h otthon van, 2 ora mire elaludna, aztan 4-kor kel
Fel, este meg nem alszik el. Nekem meg igy nulla szabad percem lenne. Az lesz, h a kicsi delben alszik, addig en is tudok valamit csinalni, 3-ra lehet menni az oviba, mindenki kipihent lesz, kezdodhet a delutani program. Ezt meg is mondtam, es el is fogadtak. Nem delig van ovi.
Szerintem mindenki arra törekszik, hogy kevesebb/könnyebb legyen a munkája.
Hogy ez az óvónőktől pofátlanság? Az.
Én szarok rá, mit kérnek.
Mert az a kedves szülőben fel sem merül ugye, hogy nem maguk miatt kérik, hanem a gyerek miatt... Minél több gyerek van, annál jobban lefoglaljak egymást, annál könnyebb az óvónő dolga. Minél kevesebb van, annál jobban kell őket szórakoztatni.
Ügyeletbe vinni a gyereket pont olyan, mint szabadság nélkül dolgozni.
Igen, tényleg sok ilyen óvónő van. Tapasztalat, én is az vagyok... Nekem valójában év vége felé van már minden bajom, Na de az én csoportom fullosan van egész évben, és nagyon nagyon fárasztó, viszont így sem kérem soha, hogy ekkor meg akkor ne hozzák, vagy vigyék haza. Viszont a legtöbb kollégám ilyen, minél kevesebb gyerekre játszik. Én sem értem, hogy akkor miért nem vált munkahelyet. Igen, fárasztó a gyerekekkel való munka, viszont mikor karanténban voltak 2-3 hónapig majd 7 gyerekkel voltak 1 csoportban kollégáim és még az is sok volt, az valami hányinger. Jót is röhögtem magamban, mikor az összes óvoda ablakára kiírtak karantén alatt nagybetűkkel, hogy HIÁNYOZTOK! Ahhhaaa......
Természetesen tisztelet a kivételnek, csak sajnos ők vannak kevesebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!