Kevesebb lesz a hatása ha akkor veszem be a 120 órás tablettát ha megjött? Úgy be szabad venni?
Figyelt kérdés
Ma jött meg és ez a 2 nap, de még nem vettem be mert egész hét végén a gyógyszer után rohangáltunk, de sehol sem kaptunk, aztán ma megjött. Úgy kevesebb lesz a hatása? Vagy hatni fog még?? Légyszíves segítsetek 16l
Illetve ha bemegyek a nőgyógyászhoz azzal hogy sürgősségi 120-as tabletta kell akkor időpont kérése nélkül felirja?
2019. jún. 16. 22:03
1/8 anonim válasza:
Ha megjött a menstruációd miről beszélsz?
2/8 anonim válasza:
És milyen 120 órás tabletta? Nem 72 órásra gondolsz?
4/8 anonim válasza:
5/8 anonim válasza:
4es: köszönöm, nem halok meg hülyén. :) Látszik, hogy már sok éve nincs ilyen problémám.
Felesleges bevenni, hiszen megjött. A biológiájáb nem mennék bele.
6/8 A kérdező kommentje:
Azt mondta a nő gyógyász hogy így 70 van használni fog
2019. jún. 17. 17:29
7/8 anonim válasza:
Én csak most olvastam utána, nem vagyok szakértő, de azt olvastam, hogy bármikor beveheted. A 70% meg jóval több, mint a 0%.
Ha viszont megjött, akkor nagyon pici az esély a terhességre, szinte elhanyagolható. (Bár látunk már csodákat.)
8/8 A kérdező kommentje:
Remélem szurkol minkenki nekem. Az jelenthet valamit, ha nem olyan erős a vérzésem?
2019. jún. 17. 19:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!