Most jöttem össze egy pasival, de elszakdt a gumi. Szedek fogamzásgátlót, de azt nem akartam neki megmondani. Szerintetek írassak 72 órás tablettát vagy sem?
Figyelt kérdés
2017. júl. 22. 14:25
1/10 anonim válasza:
Ertelmetlen lenne.mert szedsz fog.gátlót
2/10 anonim válasza:
Attól, hogy nem mondtad meg neki, még hat a fogamzásgátló :D... (ha rendesen szedted..) így nem szükséges.
4/10 A kérdező kommentje:
Hogy nagyobb legyen a mellem tőle??
Egyébként igen, tudom.
2017. júl. 22. 15:09
6/10 anonim válasza:
Mi bajotok van???? A kérdező a legbiztosabb védelmet választotta.Vagy lehet olyan fiúval volt aki falja a nőket,és biztos ami biztos alapon gumit is huzatott vele,az esetleges nemi vackok elkerülése végett.Ez igen felelős gondolkodás.Ha nem védekezne,és terhes lenne meg abortuszra menne akkor azért hülyéznétek le.
Kérdező: nem kell ,biztos nem estél teherbe.
7/10 anonim válasza:
Nem az a baj hanem h azt hiszi arra van a fogamzásgátló h nagyon csöcse legyen😉😉😉
8/10 anonim válasza:
drága 7. válaszoló, te tényleg le buta libáztad és egyáltalán nem vetted észre, hogy viccel?😂😂 na ez a butaság, nem az, amit a kérdező írt:)
9/10 anonim válasza:
Attol meg nem tul tajekozott ha esemeny utanit akar iratni fogamzasgatlo melle.... Azert ennyire nem kell paranoiasnak lenni...
10/10 anonim válasza:
Wz meg h nem tud rola a pasi plane f***sag. Hisz artol meg ved... Ertelmetlen a kerdes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!