Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lecsúszott a gumi amikor epp...

Lecsúszott a gumi amikor epp kivette, mar elment, most mit tegyek? Kell ide a 72 oras tabi?

Figyelt kérdés
nem birom ideggel,mar lassan! 2 napja mult el a menstruaciom`...help egy 16L
2010. dec. 12. 02:35
 1/8 anonim válasza:
Biztos, ami biztos, inkább vedd meg. Hasonló idős koromban én is sokat kockáztattam, mindig megúsztam, de visszanézve nagyon felelőtlen voltam, így azt tanácsolom, inkább vedd meg! Gondolj bele, ha nem veszed meg, de közben teherbe estél, akkor vagy 16 évesen anya leszel, ami senkinek sem jó, vagy lesz 16 évesen egy abortuszod, ami szintén nem túl jó opció. Szánd rá inkább azt az ötezer körüli összeget mihamarabb, és legközelebb figyeljetek oda jobban! :)
2010. dec. 12. 03:15
 2/8 anonim ***** válasza:
Attól függ, hány napos ciklusaid vannak, de egy korai peteérésnél akár lehet is gond belőle. Szerintem is inkább irasd fel és vedd be.
2010. dec. 12. 10:27
 3/8 A kérdező kommentje:
3-4 napig szokott tartani
2010. dec. 12. 11:30
 4/8 anonim ***** válasza:
2. vagyok, ha ilyen rövid ideig menstruálsz, pláne sajnos lehet, hogy hamarabb van általában vagy akár épp most peteérésed. Továbbra is azt javaslom, vedd be. (Nekem volt tinikoromban abortuszom, azt senkinek nem kivánom...)
2010. dec. 12. 12:55
 5/8 A kérdező kommentje:
2.koszi a gyorsz valaszt:)hat sajnalom,hany eves voltal?igen befogom venni ma
2010. dec. 12. 13:07
 6/8 A kérdező kommentje:
bevettem,a tabit,az egyik szemet,majd ejjjel a masodikat is,nagyon remelem hogy nem lesz semmi baj
2010. dec. 12. 15:26
 7/8 anonim ***** válasza:
17 voltam :(
2010. dec. 12. 20:57
 8/8 A kérdező kommentje:
sajnalom nagyon:(
2010. dec. 13. 05:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!