Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lecsúszott a gumi ilyenkor...

Lecsúszott a gumi ilyenkor nagy baj van?

Figyelt kérdés
Együtt voltunk a barátommal és szeretkeztünk és lecsúszott a gumi és csak a végén vettük észre és elment és hát a gumi bennem is maradt szóval én szedtem ki magamból nagyon nagy esélye van annak h terhes leszek?:( mert megjönni majd csak jövőhónap közepén kell kérlek segítsetek met nagyon félek:(
2011. ápr. 19. 21:28
 1/7 anonim ***** válasza:

Esély van rá... :(

Ki tudod számolni, hogy a ciklusod hanyadik napján voltatok együtt (a menstruáció 1. napja az 1). A 14-17 napon a legnagyobb a valószínűsége, de sajnos már olyanról is hallottam, hogy vki a menstruációja alatt esett teherbe...

2011. ápr. 19. 21:35
 2/7 Manka68 ***** válasza:

72 órás?

Vagy már késő?

2011. ápr. 19. 21:50
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha a 72 órába belefértek,akkor még ki tudod iratni ezt a tablettát.Így nincs gáz.
2011. ápr. 19. 21:59
 4/7 anonim ***** válasza:
Sürgősen kérj esemény utánit, ha semmiképp nem akarsz gyereket.Holnap az első utad az orvoshoz vezessen aztán a gyógyszertárba, de lehet, hogy előbb az ATM-hez, ugyanis SOK pénzbe kerül.(5000+) És nem is túl jó,megterhelő de még mindig jobb, mint az abortusz. Az ugyanis szimpla gyilkosság, amihez mellesleg akkor sincs jogod, ha ne adj Isten tényleg teherbe esnél.Egy néhány hetes magzat már emberi személy, fájdalmat érez, dobog a szíve, nincs jogod megölni, semmilyen indokkal.Persze egyesek az esemény utánit is gyilkosságnak tartják, hisz megfoganni már megfogant, csak nem ágyazódik be a méhedbe, de szerintem ez egy kicsit túlzás, akkor még tényleg nem érez, nincsenek testrészei, csak annyiban emberi, hogy egyedi genetikailag. Meg aztán nem is tudod biztosan, lehet, hogy megtermékenyülés sem volt, így nem öltél meg egy zigótát sem.Szóval én ezt tudom mondani, kérj esemény utánit, aztán onnantól a sors kezében vagy. Ha az esemény utáni is hatástalan marad(Van rá példa, bár azért nyilván ez a ritka eset.), akkor a sors ezt osztotta, Te pedig, ha nem akarsz Istent játszani, akkor köteles vagy elfogadni, ellenkező esetben életed végéig bűntudatod lesz, lásd számtalan komment erről az oldalról abortuszon átesett nőktől.
2011. ápr. 19. 22:09
 5/7 anonim ***** válasza:
Esemény utáni mindenképp. Azt írtad, hogy köv. hónap közepén kellene megjönnie. Ezek szerint mostanában múlt el a menzeszed. Így is van esély a teherbeesésre, de talán nem olyan nagy. Ettől függetlenül vedd komolyan a dolgot, és ha még nem késő, kérj esemény utánit... biztos ami biztos.
2011. ápr. 19. 22:29
 6/7 anonim ***** válasza:

72 órás tabi!

mikor voltatok együtt??

2011. ápr. 19. 22:53
 7/7 A kérdező kommentje:
Vettem am már esemény utáni tablettát escapelle volt a neve egy szemes ha jól emlékszem ez mennyire hatásos?:O
2011. ápr. 20. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!