Mi a jobb? Ovi előtt bölcsibe adni a gyereket, hogy szokja a társaságot és könnyebb legyen neki ha majd oviba megy, vagy ha van rá mód akkor csak oviba adni 3 évesen?
Figyelt kérdés
Min a két gyerekem augusztusi. Nem jutott eszembe a nagyot aki most 2 éves bölcsibe adni, hiszen a picivel itthon leszek úgyis. Csak 3 évesen adnám oviba. Több helyről hallottam, hogy nem lesz jó neki, mert a többi gyerek már jobban megszokta a társaságot és nem fog tudni olyan könnyen beilleszkedni. Ezért gondoltam esetleg február-marciusban beadom a bölcsibe. Magán céges bölcsi, tehát simán be ennél. Kérdés, hogy tényleg jobb lesz e neki?!?!2020. aug. 5. 14:59
11/12 anonim válasza:
Én oviba se adnám 5 éves koráig ha tehetném. Vagy ha mégis, csak pár órára.
Nekem a 6 éves suli kezdés sem tetszik ezzel az oktatási rendszerrel.
A bölcsi meg egy szükséges rossz.
Nem adnám a helyedbe bölcsibe.
12/12 anonim válasza:
Szerintem meg add be mert sokkal könnyebb lesz neki az ovi. Az óvodába nincs beszoktatas, 2 nap mentek 1-2 orara közösen játszani aztan beadod es eljössz. Nagyon sok gyerek sir az oviban akik nem járták bolcsibe, a bölcsisek meg simán alkalmazkodnak. Próbáld ki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!