Szülök mit reagálnátok?
Figyelt kérdés
Hétvégén férjemmel elmentünk egy szorakozóhelyre. ( szülinapot tartott ott egy jó ismerösünk). Kisfiam tanítónénije csak úgy exelte a vodkákat. ( nagyobb társasággal volt). Hajnalra kb. Az egyenes menéssel gondja volt. A pasijának beleült az ölébe úgy lesmárolta ahogy azt máshol nem is illik. Na és az öltözete. Magassarku, jó mini szoknya, cicik kint. Erös smink.2020. júl. 20. 12:54
1/24 A kérdező kommentje:
Egyébként munkában aranyos, szuper jól tanít, gyerekek imádják, és ott semmije sincs kint.
Se fenék se cici.
2020. júl. 20. 12:54
2/24 anonim válasza:
A tanár is ember, a szabadidejében úgy szórakozik, ahogy akar. Nincs mire reagálni, semmi közöd hozzá.
3/24 anonim válasza:
Semmit. Nincs közöm ahhoz, hogy mit csinál szabadidejében az óvónéni, engem csak az érdekel, hogy a munkahelyén, a gyerekek közelében milyen. Minden más az ő magánügye, a te se**edbrn sem áll ott a főnököd, hogy mit csinálsz a munkahelyeden kívül.
4/24 anonim válasza:
Nem értem mi a gond?
Talán az, hogy nem apáca?
A tanár is ember.
5/24 anonim válasza:
Azt, hogy semmi közöd hozzá, hogy a szabadidejében mit csinál és mit vesz fel.
Szerintem még tök részegen is jobb a helyesírása, mint Neked.
Foglalkozz a saját dolgoddal.
6/24 anonim válasza:
Te viszont elég gáz vagy, hogy lesed, mit csinál a tanító néni.
7/24 anonim válasza:
De utálom az ilyen kotnyeles, gusztustalan embereket. Semmi közöd hozzá, hogy ki mit csinál a szabadidejében.
8/24 anonim válasza:
Ennyi erővel te meg milyen anya vagy, hogy szórakozóhelyre jársz.
9/24 anonim válasza:
A mai kölykök viselkedés kultúrája mellett nem csodálom hogy ki kell eresztenie a gőzt valahol.
10/24 anonim válasza:
Amilyen gyerekek s főleg szülők vannak, megertem, hogy jol esik kiengedni a gozt egy kis vodkaval kiserve. Jol tette, egeszsegere! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!