Kisgyerekes szülők (főleg anyukák), hogyan, vagy mit reagálnátok ebben a helyzetben?
Őt nem tanította meg az anyukája.
Ne foglalkozz vele, majd szól neki.
Kb. ilyesmit.
"A mi csaladunkban nem illik, a neni maskepp gondolja."
En nem ringatnam magam hiu abrandokba h ha felno a gyerekem, nem csinalna majd maskepp dolgokat mint amikre en tanitottam. Vagyunk mi egy csalad es vannak masok, mas ertekrenddel.
Nem szoktam olyat mondani a lányomnak ,hogy nem
Illik mutogatni a fenekét
Nrm mindegy mennyi idős a gyerekem
Egyébként annyit, hogy a néninek ez tetszik.
Ahogy nekem a piros bikini...
Hogy ilyen fürdőruha is van.
De szerintem neki ez nem tűnne fel, mert nekem is van tangám (fehérnemű), nem tenne különbséget.
Tengerparton a monokinis nőkről sem kérdezett tavaly semmit, pedig arra számítottam.
Őszintén szólva ezek a dolgok nálam sem verik ki a biztosítékot, ha jól esik neki, tegye.
Erről a kérdésről eszembejutott amikor először láttam monokinis hölgyet, nem értettem, édesanyám megmagyarázta, hogy nem akar foltosan barnulni én pedig a fejembe vettem, hogy felnőtként én is monokinizni akarok majd. Szüleim pedig rámhagyták, hogy majd ha nagy leszek csinálhatom. Soha nem monokiniztem, napozni sem szeretek 😅
Én is letudnám egyszerűen annyival, hogy a néninek az tetszik. Szerintem nem kell túlgondolni, vannak ennél cifrább dolgok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!