Mennyi idő alatt szokhat be az oviba?
Figyelt kérdés
Egy hete járunk, nem sokra csak napi 2 órára és minden reggel keserves sírással indul bent a nap, hogy ne hagyjam ott. Bíztam benne, hogy napról napra jobb lesz, de egyenlőre nem úgy tűnik. Mennyi ideig tarthat míg egy nagyon ragaszkodó gyerkőc megszokja, elfogadja hogy oviba kell járjon?2019. szept. 6. 09:11
1/1 anonim válasza:
Nem tudom de nálunk is így van, 9-12 ig van bent, de kegyetlen az elválás, rettentően sír és könyörög nagyon rossz látni.
De ovónők nyugtatnak hogy ez tök normális, az lenne a furcsa ha nem sírna, ott általában gond van a kötődéssel.
Nekem azt mondták pár hét biztos lesz hogy így lesz, főleg hétvégék meg betegségek is bezavarhatnak, de ki kell tartani.
Ha utána úgy jön ki az oviból hogy jó kedvű, nincs kisírva a szeme, ha elmész megnyugszik akkor teljesen normálisnak tekinthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!