Csak szerintem gáz ez?
Egy évig dolgoztam óvónőként.
Nem tudom, hogy már reggel/délelőtt megcsinálja-e a lányok haját, vagy délután? Ha reggel, akkor jogos a felháborodás.
Ha alvás után, akkor meg elvárás, hogy amennyire tudja, rendbe szedje a gyerekedet.
Megfésülje, stb..
És az, hogy reggel nincs idő megcsinálni a haját... Tudnod kell, hogy ilyenkor súg össze a szomszéd csoport óvónőjével, hogy: "Én 25 gyereket látok el, soha nem adom haza fésületlenül. Ő meg két gyereket nem tud időre össze szedni."
Ja, mert mikor az óvónő fésüli, nem kell rohannia munkába, hisz már ott van.
Nálunk nem ilyenek, egy gyereken sincs trikó, szerintem az egy elavult és borzasztó ruhadarab, én utáltam, nem is adok az enyémre.
Nálunk mindenki melegebben jön reggel és megmondja a gyereknek, hogy a rövidnadrágot vegye fel az udvarra akkor is, ha leggingsben jött reggel, hisz délben mindig melegebb van.
A haj kérdés meg.. Szerintem a kiengedett hajjal sincs semmi gond. Van, aki összecopfozza, de nálunk vannak kiengedett félhosszú hajú lányok is.
Van hajpánt, én azt adok a gyerekre néha, vagy oldalt két csattal hátra csatolom, hogy ne lógjon a szemébe, de nem elvárás a copf nálunk(nem is fésülik meg őket, néha a kedvenc csendes kislányt, de mást nem, gondolom a kislány igényli)
Nagyon undorító az óvónő stílusa, valamiért kinézhetett téged.
Ne csinálj úgy, mintha érne valamit a tanácsa.
Kellene rá trikó-szerintem nem kell
Rövidnadrágban kellett volna hozni- most ez van
Egyébként van, hogy okkal teszik. A csoportban van egy kisfiú, akinek télen sísapkát ad az anyja, az óvónők folyamatosan panaszkodnak egymásnak, hogy a gyerek tiszta izzadt, ránéztem és a haja csupa víz volt szerencsétlennek, úgy beleizzadt, a feje meg vörös.
Csak az van neki, inkább szólnának normálisan az anyjának, hogy a gyereke úszik az izzadságban, szerezzen másfajta sapkát, de egész télen abban volt a gyerek.
Szóval még azt csinálnám, hogy rákérdeznék, "Miért, panaszkodott a Jucika, hogy melege van? Nekem nem mondta eddig, mindjárt meg is kérdezem"
Amúgy egyik nap este olyan hűvös volt, hogy a nagyszüleim bekapcsolták a fűtést, mert dunyha(ők azzal alszanak) alatt fáztak..Szerintem reális a hosszú leggings nyáron is néha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!