Egyedülálló férfiként milyen eséllyel lehet gyermeket örökbe fogadni?
30-31: Köszi a jóindulatú választ, kész felüdülés. :)
Nos, én mint mondtam 30 vagyok. Az életemből összesen 8 évet éltem együtt két (különböző) nővel, a maradék időben meg ismerkedtem/kavartam/összejártam nem kevéssel, szóval azért van némi tapasztalatom. Mindemellett nyitott szemmel járok a világban, olvasok a sorok között, és összességében szerintem nekem kifejezetten szerencsém volt a nőkkel mindig is. De a végén mégis csalódnom kellett mindig.
A gond viszont az, hogy én nem látok senkit sem 50 éves kor alatt, akinek bejött volna a családalapítás, pedig elég sok embert ismerek. Ahol 5 év után is együtt maradnak, ott jellemzően egy uralkodó, a papucs férjét terrorizáló feleség van. Meg olyan, hogy az asszonyka munkaidőben társkereső oldalakon lóg, meg a céges bulikban a fiatalabb kollégákkal kavar, miközben a férje vigyáz a gyerekre. Olyat, ahol papa-mama-gyerekek boldogan vannak, én igazán egyet sem ismerek. Az ismerőseim többségének (kora 30-as, multinál dolgozók) sincs semmi a láthatáron, és már a csajozás is egyfajta kényszeres, rossz szokás náluk, amitől régen nem vár senki semmit. Én veled ellentétben sokkal kevesebb reményt látok, és akármerről nézem, ez leginkább a nőkön múlik.
"ha ilyen szélsőséges reakciókat vált ki belőletek egy számotokra ismeretlen férfi terve, amiben nem szerepelnek nők"
Ezzel semmi baj nem lenne, hogy negligálod a nőket. Semmi probléma ezzel. A probléma abból adódik, ha valaki ezzel a fogyatékosságával gyereket akar. Nő nélkül gyereket férfi létére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!