Kínai vagy félvér baba örökbefogadása?
Jajj már, Angelina Jolie és Brad Pitt óta már jó ideje mindenki ázsiai meg afrikai babákat akar örökbe fogadni, aztán azt hiszik, hogy ők most nagyon különlegesek, hogy ezt így kitalálták, meg milyen kis rendesek, hogy segítenek egy sanyarú sorsú gyereken...
Ahogy mondták már, Magyarországon nem fogtok tudni ilyen gyerekeket örökbe fogadni, külföldről meg nagyon drága és macerás, és ne higgyétek el azért már, hogy nincs azokra a gyerekekre is több ezer jelentkező, akik ráadásul nálatok valószínűleg többet tudnak perkálni.
Nyers voltam, bocsi, de nagyon nem tudok azonosulni ezzel a "nekem mindenképpen külföldi baba kell, mert az olyan különleges" dologgal.
Én ezt örökbefogadóként egyszerűbben látom: vagy kell neked gyerek, vagy nem. Ahol feltételek vannak, ott az érdek javára csorbul a szeretet, ki kell mondani. Ha annyi feltételt támasztasz, amennyit a gyereked szemszögéből úgy látod, szükséges, akkor oké. De hogy veletek egy kínai származású pici járna a legjobban?? Erősen kétlem.
Nem az önzők terepe ez, gondold át újra meg újra az egész örökbefogadás témát szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!