Hogy adjam örökbe a a babám úgy ha késöbb mégislesz penzem nevelni visszakérhessem? Jelenleg pesten lakom munka nélküli vagyok de a pasi ki akar dobni

Figyelt kérdés
2017. szept. 1. 09:01
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
73%
Mindenképp intézd majd a gyerektartást, ne hagyd magad, mutasd meg hogy talpraállsz. Kitartást, drukkolok neked, és hidd el, ennél csak jobb lehet.
2017. szept. 1. 17:25
 42/47 anonim ***** válasza:
68%
Nyomd fel a Navnal ha mar feketén ad ki lakásokat majd ott a körmére néznek
2017. szept. 1. 22:04
 43/47 anonim ***** válasza:
31%

Nézd a baba érdekeit. Add örökbe, ne rámgasd össze-vissza. Neki sokkal jobb lesz, szeretni fogják és megkaphatja azokat amiket te sajnos nem tudsz neki megadni. Borzasztó nehéz lehet, de hidd el neki ez lesz a legjobb - szerintem. Esetleg nyílt örökbefogadás?

Vagy úgy gondolod, reálisan nézve, hogy rendeződni fognak a körülményeid és fel tudod nevelni? Ki vigyáz rá amikor dolgoznod kell de ő beteg és nem mehet oviba-bölcsibe? Ha meg tudod oldani, akkor jó lehet az anyaotthon kezdetnek. De a nyomorúságos életet ne nyújtsd neki.

Édesanyád meg szégyelheti magát..

2017. szept. 2. 21:05
 44/47 anonim ***** válasza:
42%

Én a helyedben hazamennék anyámhoz szülés után, ő elmenne gyedre helyettem, az már nemrosszpénz.

Egyszeri anyasági+emelt csp is jobb a semminél neki, a gyedről nem is beszélve.

Addig te dolgozol, szoptatsz/fejsz később. Kaja megoldva a babának. Használtan vagy ingyen fillérekért be lehet szerezni dolgokat. Ha lejár a gyed, a kicsi megetne ingyen bölcsibe, te meg dolgozhatnál tovább.

Az én unokatesóm babakorában egy évig velünk élt, az anyja hajón dolgozott, hogy összeszedjen egy rakás pénzt.

Hazajött, építkeztek, szépen kiépítették a kapcsolatot, az uncsitesóm nem is tud az egészről, sokkal jobb a kapcsolata az anyjával, mint nekem az enyémmel.

Nem olyan vészes egy ideig a nevelőszülő sem. Mint egy bentlakásos iskola.

2017. szept. 4. 06:12
 45/47 anonim ***** válasza:
59%

Kérdező, ez nem így működik, nem kérheted vissza. Nem egy játék, hogy ha kell játszol vele, amikor megunod eldobod, majd később megint előveszed.

Ha örökbe adod, akkor nem követelheted vissza a szüleitől x hónap, év után, mire mondjuk összekaparod az életedet annyira, hogy el tudj tartani egy gyereket, ami nem kevés pénz. Ez végtelenül önző hozzáállás.

Ha lemondasz róla, akkor lemondasz és kész. Van 6 heted a papírok aláírása után, amíg meggondolhatod magad, utána már semmi jogod nincs, és nem a te gyereked. De ha nincs miből eltartani, nincs hol lakni, az ő érdeke leginkább, hogy ne maradjon veled.

Ha nem akarod elvetetni, a te dolgod, de azt vedd számításba, hogy az örökbefogadás se biztosíték arra, hogy boldog élete lesz, és normális szülőkhöz kerül. Ismerek örökbefogadottat akit vertek a szülei, és amint lehetett, meg is szökött tőlük.

2017. szept. 7. 18:16
 46/47 A kérdező kommentje:
Sajnos vagy nem sajnos elvetéltem elkezdtem vérezni és missed ab lett a vége :-( lehet hülyeség de most meg siratom a babát mert mar magaménak ereztem és szerettem :-(
2017. szept. 8. 10:09
 47/47 anonim ***** válasza:
Sajnálom, hogy ilyen kemény leckén kellett keresztülmenned, mihamarabbi talpraállást.
2017. szept. 8. 12:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!