Hogy adjam örökbe a a babám úgy ha késöbb mégislesz penzem nevelni visszakérhessem? Jelenleg pesten lakom munka nélküli vagyok de a pasi ki akar dobni

Figyelt kérdés
2017. szept. 1. 09:01
1 2 3 4 5
 31/47 Nevű felhasználó válasza válasza:
8%
Kaparás maximum akkor, ha baj van a magzattal. De itt Hála Istennek nincs baj.
2017. szept. 1. 14:13
 32/47 anonim ***** válasza:
29%
Lehet, hogy átsiklottam valamin, meg nem is a kérdésre válaszolok, de miért nem költözöl haza anyukádhoz? Azt írod, te a munka miatt jöttél Budapestre, de már nincs munkád. Pasid sincs, albérletet fizetni meg nem tudsz. Akkor miért nem mész haza? Ayukád esetleg nem tud anyagilag segíteni, ha hozzá költözöl? Vagy vigyázni a gyerekre, amíg te dolgozol...
2017. szept. 1. 14:27
 33/47 anonim ***** válasza:
100%

írta h anyja megmondta, hogy ne szüljön az ő nyakára egy gyereket

gondolom ott nincs munka, akkor mit dolgozna??

2017. szept. 1. 14:40
 34/47 Nevű felhasználó válasza válasza:
34%
Szerinted a cigányasszonyok mennyit dolgoznak? Semennyit. Annyi segélyt kapnak, hogy még cigire piára is futja.
2017. szept. 1. 14:49
 35/47 anonim ***** válasza:
22%

nem igaz, hogy pokol lesz az élete, ha nevelőszülőkhöz kerül. több olyan ismerősöm, barátom is van, akit nevelőszülők neveltek fel és a vérszerinti szüleikkel is tartja a kapcsolatot. Boldog, kiegyensúlyozott emberek, többségüknek már saját családja is van. attól, hogy valakit nevelőszülő nevel, nem lesz automatikusan szar élete.

és olyat is ismerek, aki néhány évre állami gondozásba adta a gyereket, anyagi okokból, utána talpra állt, és igenis vissza vette a gyereket, és nevelte tovább.

2017. szept. 1. 15:15
 36/47 anonim ***** válasza:
57%

Bírom,mikor kinyilatkoztatnak a trollok :)

Attól,mert te nem tudsz róla,bizony van olyan,hogy hazaviszi a gyereket,mert egyenesbe jött.

Biztos nagy élvezet széttrollkodni a kérdéseket,meg reklámozni az abortuszt. Tudod mit? 3z legyen a legnagyobb örömöd.

Remélem,minden jól alakul veletek,kérdező.

2017. szept. 1. 15:21
 37/47 anonim ***** válasza:
62%

Utolsó, miért is lennénk trollok? Mert leírjuk egy ADOTT SZITUÁCIÓRÓL a véleményünket? Mondjuk nem tudom mit erőlködök azt se tudod mi az. Mert neked van "abortusz párti" meg "abortusz ellenes" ember...csak így, jó egy bites felfogással...Tudod ellenben veletek nem mindenki szeret kasztokhoz tartozni, szituációtól függően lehet saját véleménye.

Neked meg legyen annyi az örömöd hogy hajtogatod ugyan azt, mint akinek fennajkadt a lemez :)

Amúgy meg más farkával olyan könnyű verni a csalánt tudod? Biztos vagyok benne hogy ülsz a kényelmes kis fotelkádban, a marha biztos életeddel, megélhetáseddel, lakhatásoddal...na így annyira könnyű édibédinek lenni, tényleg.

Ha meg megszüli igen is célszerű úgy örökbe adni hogy elfogadja, az a pici már másé. Hisz ő egy kis ember nem pedig egy tárgy akit ide-oda lehet rángatni. Neki sem tenne jót. Kivéve ha hónapok alatt úgy egyenesbe jön hogy gond nélkül magához veheti a picit. Hogy erre mennyi esély van azt meg csak a kérdező tudja.

Le lehet pontozni megint, több nem telik.

2017. szept. 1. 15:39
 38/47 A kérdező kommentje:
Koszönöm a valaszokat elég sokmindent reggel óta. Egy gyakoris hölgynek köszönhetően úgy néz ki összejön az anyaotthon. Es a Westendbe is visszavesznek a régi helyemre. Most meg egy lányismerősömnél vagyok mert a pasi közben kizárt mire hazamentem zárat cserélt. A cuccaim nagy része még ott van azt mondta majd elviszi anyának. És soha többet ne keressem..
2017. szept. 1. 17:06
 39/47 A kérdező kommentje:
Anyával is beszéltem és megmondta hazaköltözhetek de csak gyerek nelkül már kicsit lehiggadt de ezt nyomatékosan megmondta hogy gyerekkel nem mehetek haza.
2017. szept. 1. 17:08
 40/47 anonim ***** válasza:
71%
De mi az hogy ne keresd?? Ugye tudod hogy jogod van gyerek tartást kérni tőle? ez az ő felelősége is nem csak a tiéd.
2017. szept. 1. 17:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!