Hogy adjam örökbe a a babám úgy ha késöbb mégislesz penzem nevelni visszakérhessem? Jelenleg pesten lakom munka nélküli vagyok de a pasi ki akar dobni
"A felelős gyermekvállalás az az, hogy ha nem akar gyereket, akkor védekezik"
Ennek a mondatrésznek értelme sincs, mivel gyermekvállalás így meg sem történik. -.-
Felelős gyermekvállalás, az ha megfelelő anyagi körülmények közé, megfelelő kapcsolatba érkezik a baba.
Ha meg nem, utólag lehet abortuszt vállalni, ahhoz nektek semmi közötök.
Kérdező te meg nem tudod úgy örökbe adni, hogy majd visszakéred. Mi az a gyerek szerinted, egy toll, hogy majd visszakérem? Neki is érdeke hogy családja legyen aki neveli és nevelni fogja, ne pedig ide-oda cibálják.
Menj anyaotthonba ha más nincs, vagy vetesd el.
Ha meg örökbe adod, akkor vállald hogy ő már másé lesz.
ez egy tipikus eset, ahol az ab-pártiak alatt szaladt el a ló. mindig ez van, csak vagy az egyik oldal (életpártiak) vagy a másik oldal offol.
pedig a kérdés most nem az, hogy vetesse el. de persze ti mindenkire ráerőszakolnátok ezt a döntést... miért nem lehet felfogni, hogy valaki képtelen erre lelkiismereti okokból? na mindegy...
a kérdésre válaszolva: ha már most azon gondolkodsz, hogy szerezheted majd vissza a gyereket, ne add örökbe. keress fel egy válságterhességgel foglalkozó szervezetet, van több lehetőség is. az anyaotthont már most meg kell pályázni, mert sokáig kell rá várni. de ez egy járható út.
a másik lehetőség: nevelőszülőkhöz kerül a gyerek, te tartod vele a kapcsolatot, szerzel munkát, albérletet, és ha minden körülmény adott, hozzád kerül a gyerek.
Juj már megint itt vannak az abortuszpárti dilinyósok. Nem az volt a kérdés hogy elvetesse-e menjetek az abortuszéltető kérdésekhez.
Kérdező, ha örökebeadod, akkor a szüléstől számított hat heted van meggondolni magad, utána már nem veheted magadhoz. Miért nem veszel ki lakást más egyedülálló, hasonló helyzetben lévő kismamával, vagy kisgyerekes anyukával? Járni fog a gyes, a családi pótlék, az apuka köteles tartásdíjat fizetni, ha nem teszi, az állam megelőlegezi. Emellett vállalhatsz otthon bébiszitterkedést, esetleg takarítást, sok család keres megbízható segítséget. Vagy esetleg olyat is találhatsz akinél bentlakás is megoldható, emellett kapsz mondjuk havi 100 ezret. Vagy ha nem is ez, akkor ha minden napra vállalsz legalább egy gyereket, az is napi 5 ezer. A körzetedhez tartozó védőnő tud neked segíteni babaruhákkal.
De a kérdező nem akarja megölni a gyermekét,csak ti ezt nem bírjátok felfogni,úgy sem,higy konkrétan leírta,"vallási és érzelmi okokból". Jó,tudom,fogalmatok sincs,mit jelenthetnek ezek a szavak. Menjetwk olyan kérdésekhez,ahol az a kérdés,hogy megtartsa vagy nem. De persze ott nem lehet vitát gerjeszteni. Trollok.
Kérdező,szerintem a nevelőszülő a legjobb megoldás,amíg talpra állsz.
mehet anyaotthonba vagy az utcára.
nem kell elvetetni, de nincs se anyagi, se érzelmi háttere és a gyereknek pokoli gyerekkora lesz, igen az sokkal jobb, mint elvetetni.
olyan meg nincs, hogy majd ha egyenesbe jössz, akkor becsöngetsz, hogy hello én vagyok az anyád, gyere elviszlek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!