Csak nekem böki a csőröm a sok protekciós örökbefogadás?
Udv a valosagban!
Iskolaba valo felvetel, allaskereses, ingatlankozvetites, korhazi ellatas, hitelugyintezes, stb....mind-mind konnyebb ha ismerosod van a szukseges helyen. Miert gondoltad, hogy a "gyermekszerzes" nem tartozik ebbe a korbe?
Nekem van egy fiam, es most varandos vagyok a kistesojaval, de ha nem lehetne gyerekem, ellenben lenne nagyon jo ismerosom aki elintezne, hogy 2.5 ev helyett 11 honap varakozas utan kapjak babat, szerinted nem szolnek neki? Szerinted van ember a vilagon, aki nem szolna? Hiszen az ember a gyermekert minden kovet megmozgat! Evekig orvoshoz jar, inszem, lombik....amikor azt mondjak nem lehet sajatod ezek utan sem, de te tudod, hogy a nagynened legjobb baratja a fomufti egy bizonyos irodaban ahol az orokbefogadasokrol dontenek, mi lenne a kovetkezo lepesed?
En felhivnam, azonnal.
én leszek a kivétel aki nem szólt (férjem elég magas beosztásban dolgozik a helyi kórházban) ennek ellenére hamarabb lett babánk, ( 2 év után és kb még 1 évet kellett volna várnunk) mert véletlenül megismertünk teljesen más úton egy kismamát...
én is úgy gondolom, csak azért háborogsz ezen, mert neked nincs ismerősöd, különben te ugyan ezt tennéd...
nem hazudok, nekünk is megfordult a fejünkben és a nőgyógyász főorvos szólt a férjemnek (NEM a férjem neki!) hogy ha segíthet akkor csak szóljunk neki... de épp építkeztünk és úgy voltunk vele, azt mindenképp megvárjuk, hogy azt befejezzük és ha még akkor is nagyon sokat kéne várni, akkor szólunk... (40 évesek voltunk, kizárólag a korunk miatt sürgettük volna meg) nem kellett szólnunk... de én nem ítélek el senkit aki szól ismerősnek... mint ahogy a többiek is írják, ez bármerre nézünk mindenféle területen így működik :)
Ez oldal pont arról szól, hogy mindenki kifejtheti a véleményét, szívesen látunk ott, és megvitatjuk.
Kulturált közösség, nem is emlékszem, hogy valaha kellett Zsuzsanak moderálni.
Huh, hat olvasgattam a linkelt oldalon, es ki kell irnom magambol. Off, de akkor is.
Elolvastam egy no interjujat, aki 3 sajat gyerek mellett folyton nevelt gyerekeket fogad be. Hihetetlen, hogy folyik ez a dolog, mekkora fajdalmak es osszeszoktatasok majd elszakitasok tortennek, a gyerekek csak dobalva vannak ide-oda ez volt az erzesem. A sajat gyerekekkel kezdem, milyen pokoli erzes lehet, hogy allandoan megszeretnek egy kvazi-kistesot, egyutt elnek honapokig aztan egyszercsak szetszakithak oket es elviszi valaki a kistestverkent szeretett nevelt gyereket.....elkepeszto fajdalom lehet es szornyu lehet feldolgozni nekik.
Akkor a gyerekek...kihozza oket a neveloszulo a korhazbol/intezetbol, megszeretik ot a gyereket anyjukkent, egyutt elnek csaladkent, majd jon egy orokbefogado par es viszik....mit erezhet a gyerek? Illetve hat olvastam, sir, fullent (annak erdekeben, hogy ne szakitsak el az anyjakent imadott neveloszulotol). Hatborzongato belegondolni is.
En erzem a szandekot, hogy ameddig nincs orokbefogado legalabb addig sem intezetben, hanem csaladnal laknak, de ez jo nekik? Hogy anyjukkent megszeretnek valakit, apjukkent egy masik valakit, otthont, testverkeket, es egy nap csak jonnek es viszik oket? Ez miert jo?
En ertem, hogy a nonek nem eleg a harom sajat, mert kislanyt akar, meg meg sok sok sok gyereket akar, de ez nekem......onzoseg. Menjen bolcsibe gondozononek, de ez borzalmas :((((( A sajatjaival szemben mindenkeppen! Szegeny harom sajatja, egy atjarohazban elnek, az anyjuk hozza sorban a gyerekeket aztan jonnek ertuk valakik es viszik....majd ujabbat hoz. Majd megint. A sajat harommal mi van? Hiszen evidens, hogy egy befogadott sebzett lelekkel MINDEN percre szukseg van hogy meggyogyitsa a lelkuket! A harom sajat meg -ahogy mar irtam- megszereti a hozott-vitt gyerekeket es aztan fajdalmasan bucsuzniuk kell. Es megint. Es megint.
Es meg tobb hasonlot olvastam,,de ez volt a legszivszoritobb interju....felfogni nem tudom miert jo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!