Meleg párok! Milyen volt az örökbefogadás? Hogyan álltak hozzátok?
Figyelt kérdés
A párommal gondolkozunk az örökbefogadáson. Ő 34 én 37. 6 éves vagyunk együtt és úgy érezzük, felkészültünk.2017. márc. 16. 12:32
1/17 anonim válasza:
Túl sok szappanoperát néztek. Magyarországon nem adnak örökbe búzáknak.
2/17 anonim válasza:
Magyarországon erre még nincs lehetőség, hogy meleg pár, gyereket fogadjon örökbe.
4/17 anonim válasza:
De minek írtok,ha nem tudjátok pontosan?
Amit linkeltem, abban benne van minden.
5/17 anonim válasza:
De egyedülállóként örökbe fogadhatnak ugyanúgy és nevelhetik együtt...
7/17 anonim válasza:
Én nem tudok tanácsot adni, de nagyon drukkolok, remélem mielőbb sikerül. Biztos vagyok benne, hogy ha felkészültek vagytok, jó helyen lesz nálatok a pici, remélem senki nem fog akadályozni, megalázni titeket.
8/17 anonim válasza:
Lehet,hogy sokkal jobb helyen lenne a melegeknél,mint máshol. Akik éheztetik,verik a gyerekeiket...
Viszont annyi sok pár akar örökbefogadni,hogy szerintem esélytelen,hogy egyedülálló kapjon.
9/17 anonim válasza:
Barati korunkben van leszbikus par, nekik kifejezetten tanacsoltak, hogy egyikojuk inditsa, ha akarnak, de semmikepp se parkent. Azonban ugye kimennek kornyezettanulmanyt csinalni es ott meg akkor el kell pakolaszni a parja cuccait, hat necces.
10/17 anonim válasza:
Egyikőtök feküdjön le egy férfival azt hazudva, hogy szed tablettát. Lehetőleg ne a lakóhelyetek közelében. A férfit hagyjátok békén gyerektartással. Vagy egyikőtök menjen sperma bankba. Lehet egyedülállónak is. Főleg a 37 évesnek. Az örökbefogadás még házasoknak is nehéz, nemhogy melegeknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!