Hányszor találkoztatok az örökbeadó anyával?
Szia
Mi elkisertuk minden vizsgalatra.A ferjem soforkodott en viszont mindenhova mentem vele.Ultrahang .vervetel.Nst.
A szulesnel is jelen voltam.persze ezt elore megbeszeltuk.Az elmondasa szerint sokat jelentett neki.Ha kerdesed van irj privatban.
Sziasztok!
Bocsánat, ha félreérthetően voltam, én vagyok az örökbeadó. Várok még válaszokat :)
Szerintem ez legyen úgy, ahogy Te gondolod! - Ha neked nem kényelmetlen, az örökbefogadó jelenléte, akkor ők valószínűleg örülnének. - Ebben nektek kell megegyezni, - én örökbefogadóként minden percnek örülnék, de megérteném, ha a vér szerinti anyuka nem akarja ezt.
Nem mellesleg, tudom nem sok felől hallod, de szerintem hatalmas dolgot teszel azzal hogy életet adsz ennek a babának, nem csak vér szerint, hanem hogy egy jobb jövővel is megajándékozod, és hogy nem elvetetted. - Biztos vagyok benne, hogy jó oka van a döntésednek.
Hatalmas szíved van. - Sok erőt kívánok neked, és hogy az Úr adjon vigaszt neked!
Ha bármiben segíthetek, írj nyugodtan!
Kedves Kérdező!
Én is ilyen helyzetben vagyok jelenleg. Sikerült már valami?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!