Hányszor találkoztatok az örökbeadó anyával?

Figyelt kérdés
Ha magánutas örökbefogadást választottátok. Mentetek az ultrahangokra? Mesélnétek kicsit?

2017. márc. 22. 12:13
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Kedves 9-es :)

Jelenleg levelezek egy anyukával, és itt is többen írtak. Valószínűleg megvan hogy kihez kerül, de még nem 100%.

2017. ápr. 20. 12:46
 12/15 A kérdező kommentje:
10-es mire akarsz jelentkezni? Ez nem így működik...
2017. ápr. 20. 12:47
 13/15 anonim válasza:
10 vagyok ! Nem egesszen ertem hogy ''ez nem igy mükődik ''' Egy örökbefogadás eleg hosszu idő tudomasom szerint nagyon sokat olvastam !Tudom hogy az nem ugy mukodik hogy bekopogtatok valahova es hé en felnevelnem a gyereked . Én csak arra lettem volna kivancsi ha pl van egy csalad aki orokbe fogadna egy gyereket ilyen uton ahogy te szertned az hol keres? vagy vissza fele ha terhes valaki es örökbe adná igy mindt te ! Gondolom nem googelba keres vagy hirdetest ad fel . Mi is szeretnenk örökbe fogadni ilyen modon de sajnos megvan szabva az eletkor en 30 a parom 50 . Es 45 ev lehet a korkulombseg igy ha most örökbe fogadnank akkor egy 5 évesnel idosebbet lehet ami ugye nem lehet azonnal vagy 1 ev mulva mert nagyon magass a varakozok szama igy 3-4-5 ev es igy már hat mire hozzank kerülne 10 eves vagy annal idossebb .Mármint mi ezt a felvilágosittas kaptuk . Nos ezert lettem volna kivancsi ennek a menetere
2017. ápr. 20. 13:46
 14/15 A kérdező kommentje:

Én egy babás-mamás csoportban találtam meg az ideális párt. Teljesen véletlenül egy posztnál derült ki, hogy örökbefogadás élőtt állnak.

Amúgy rossz tudod Magyarországon a fiatalabb szülő legfeljebb 45 évvel lehet idősebb a gyereknél, tehát még nem csúsztatott ki. De ha jól tudom ez a korhatár a magánutas örökbeadásnál is, tehát még bőven fogadhattok örökbe kisbabát is ha kivárjátok :) Kitartást!

2017. ápr. 20. 15:42
 15/15 anonim válasza:
10 vagyok nagyon szepen koszonom a valaszodat ! Neked is kitartás es sok szerencset ...
2017. ápr. 20. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!