Van itt olyan aki örökbeadást fontolgat? Ti kerestek a babának szülőket?
Figyelt kérdés
Hogyan működik ez?
Ha több gyerekről babáról van szó nem választhatják szét Őket, ugye? Szülés után kell lemondani a babáról? Meddig gondolhatom meg magam esetleg?
2016. okt. 15. 11:13
11/14 piroska és a farkas válasza:
HÚ, én ugyan nem vagyok érintett, de annyira jó, hogy vannak emberek akik az abortusz helyett esélyt adnak a babáiknak arra, hogy szerető családban élhessenek, és, hogy vannak, akik mások babáit sajátjukként tudják szeretni. :)
12/14 anonim válasza:
:) erre szoktam azt mondani : mert Ő a sajátom... csak nem én szültem.. :) - Úgy gondolom akik nem tudják sajátjukként szeretni ők nem fogadnak örökbe, inkább leélik gyermek nélkül az életüket.. ismeretségi körömben is van olyan házaspár akiknek nem lehet babájuk és ők úgy döntöttek, hogy akkor inkább ketten maradnak, mert nem tudják elképzelni hogy "más gyerekét neveljék" Boldog házasságban élnek így is, persze amikor születnek babák a környezetükben akkor azért elszomorodnak kicsit, de túl tudják tenni magukat ezeken a pillanatokon.
13/14 anonim válasza:
Szia!
Mi két kislányt fogadtunk örökbe 4 év korkülönbség fel! Imádom minkét csajszimat! A nagy rám hasonlít teljesen, a kicsi meg egy az egyben a pàromra hasonlít! Ha van kérdésed írj nyugodtan!
14/14 anonim válasza:
Mi örökbefogadás előtt vagyunk. Nagyon várjuk már a gyerekünket vagy gyerekeinket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!