Nem tervezett terhességnél ha nem vállalhatnád a gyereket, örökbe adnád?
Nem. A terhesség és szülés teljesen leamortizált pedig fitten, egészségesen vágtam bele. A piciért megérte, de soha nem vállalnám úgy, hogy "üres kézzel" menjek haza.
Így gondoltam ezt a gyerekem előtt is, de a terhesség és a szülés nehézségei (harmadfokú sérülés, méhsüllyedés, inkontinencia, idegelhalás), csak megerősítettek ebben.
Szerintem lehetetlen hogy egy nő "anya" így induljon hogy, "megszulom a gyereket és orokbeadom"
Ugyanis 9 hónap az 9 hónap. Te és a baba egy test vagytok. És érzelmek alakulnak ki persze nem az első három hónapba.
És a szuloagyon megszenvedel "nem hiába mondják azt amikor meglátod a gyermeked minden fájdalmas elmúlik, és azt mondod megérte érted szenvedni..
Nem fogod tudni örökbe adni :)
Én azt mondom ha valóban kilátástalan az életed inkább vetesd el kérj anyagi segítséget az apukatol ha csak ez miatt szulned még és adnad örökbe.
Szülés plusz a gondozás sem lesz olcsóbb mint egy abortusz.
6: Nem tudhatod, hogy jót teszel-e vele.
Én mindig azon aggódnék, hogy mi lehet vele, szeretik-e, bántják-e, verik-e, stb. Nem lenne egy nyugodt pillanatom sem.
6 os bocsi az offolasert.
Szerintem aki örökbe vett gyerekről van szó, alltalaban érzi hogy nem a biológiai szülők a szülei, és majdnem mindenki elkezdi keresni a biológiai szüleit, csapun kíváncsiság bármi miatt, vagy esetleg azért hogy elmondja mennyire hiányzott neki mint édesanya.
Ok azok a gyerekek akik némi ureseggel nőfel, meglehet bármilye ha hiányzik engis valamint életéből.a z pedig az igazi család.
Jobbik esetben jó családban kerülhet, de ennek csak 50%az eselye, másik 50%pedig a rosz családhoz kerülése.
Fanatikus, gyilkosozó abortuszellenesnek akkor sem adnám örökbe, ha pisztolyt tartanának a fejemhez.
Hogy miért? Mert kizárt hogy jó szülő legyen egy olyan emberből, aki ekkora szemellenzős barom, hogy a meglévő gyermek (örökbefogadott) érdekei helyett egy életkezdemény sejtcsomót helyezne előtérbe, ha netán az örökbefogadott is nem tervezetten esne teherbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!