Fiatal anyukák elmesélnétek a Ti történeteteket?
A 18 alatti és az éppen csak afölötti korosztályra lennék kíváncsi. Priviben is írhattok.
Mikor estetek teherbe? Megtartottátok? Szülőknek hogy mondtátok el? Örökbe adásról vélemény? Apukával viszony?
Örülnék néhány őszinte hosszabb történetnek.
2008 októberében töltöttem a 19et,novemberben teherbe estem.
Az akkori kapcsolatom egy huzavona,olyan se veled se nélküled dolog volt,de megtartottuk a picit. 12hetes voltam,mikor megvert,akkor hazaköltöztem anyuékhoz.
Mikor a fiam megszületett,megpróbàltuk még egyszer együtt,de 3hónap múlva ismét megvert,akkor végleg kidobtam,azóta nem tartjuk a kapcsolatot.
A fiam 6éves múlt,a mostani pàromat tekinti az apjànak. Àprilisban megszületett a kislànyom is,és minden tökéletes.
A kezdet nagyon nehéz volt,19évesen anyàvà vàlni,nagyon keményen kellett magamon vàltoztatni,hogy képes legyek rà,de megérte.
19éves leszek, jövőhónapban születik a Kisfiam.
Semmi pénzért nem adnám, senkinek. Már most ő a legfontosabb a számomra, és persze az apukája :)
Külön élünk, boldogok vagyunk, várjuk a gyermekünket :)
Előző válaszolónak írnám, hogy nem értek egyet. Ha újra kezdhetném, fiatalon szülnék.
A szülés után az ember felnő, a hormonok, a gondoskodás. Miért kellene 30-on túl felnőni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!