Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Örökbeadás, örökbefogadás » Senkit nem szeretnék leterheln...

Anya34 kérdése:

Senkit nem szeretnék leterhelni, de ha van valakinek használható jó tanácsa örömmel venném? Már nagyon bele fáradtam a sok agyalásba.

Figyelt kérdés

34 éves vagyok, 31 hetes terhes ,szeretnék anya lenni,de rosszul döntöttem az apukával kapcsolatban.

Itt állok egyedül és nem tudom merre tovább ,sajnos a babát nincs majd hová haza vinnem a kórházból.1 darab rokonom sincs már szülök, nagyszülök rég meghaltak ...

Albérletet nem tudok fentartani a baba mellett egyedül alig több mint a minimál bérre voltam bejelentve a munkahelyemen. Több anya othonban várólistára tettek hónapok kérdése és talán valakinek a helyére tudnék menni a babámmal,de addig is ?!?!?Nem akarom örökbe adni ,felakarom nevelni de egyedül nem tudom hogyan merre induljak el.

Volt már valaki ilyen helyzetben ?Hogyan oldotta meg?

Köszönöm ha valaki tud jó tanácsot adni.

2015. jún. 4. 13:20
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Bölcső Alapítvány?

Olvastam róluk egy újságcikket, lehet, hogy tudnának valami megoldást javasolni.

2015. júl. 31. 22:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!