Valaki tudott valamit kezdeni a Kunert Vip babakocsival, hogy sportkocsiként is használható legyen?
Figyelt kérdés
KUnert Vip-ünk van, eddig jól szuperált, de a Gyerkőc igényli, hogy előrefelé nézzen, amikor babakocsizunk. Túl azon, hogy majd besz@rok, olyan nehéz így iránytani, a tolókar is úgy hajlik, mint fűzfa a szélben. Majd eltörik, a p.csám meg szepeg, hogy épségben felérjünk a szegélyre. Valaki tudott kezdeni ezzel a kocsival valamit, hogy használható legyen?2015. ápr. 24. 18:34
1/4 anonim válasza:
Mi nem tudtunk,nekem irányíthatatlan volt,mint ahogy te is írtad,így vettünk egy esernyőre csukható sportkocsit.Csak akkor tudnám miért reklámozzák úgy,hogy sportként is használható vagy miért nem tesznek valamit hogy tényleg használható legyen.
2/4 anonim válasza:
Nekünk bevált. Más a súlyelosztása, de tudjuk használni. Mondjuk nekünk nem négy fix kereke van, hanem kettő.bolygosítható. Nehezebb terepre, nagy bevásárláshoz most is azt használjuk, habár már másfél éves múlott. De vettünk egy kisebb Graco miraget is a játszóterezéshez, ügyintézéshez.
3/4 A kérdező kommentje:
Az enyém fix kerekes. Egyébként a Gyerek imádja, mert tök sok hely van benne, de baromi nehéz irányítani. Ami még hagyján, de az állítható tolókar miatt, a műanyag rész olyan gyenge, hogy mindig megtörik, ha erőt gyakorlok rá. Értsd, szegélyre emelem a kocsit, vagy fordulok vele, merthogy ugye meg kell emelni az éles kanyaroknál.
2015. ápr. 24. 21:46
4/4 anonim válasza:
Nekem is ugyanez a problémám ezzel a babakocsival. :( Most megnyugodtam, hogy nem én vagyok gyenge. Én úgy használom, hogy szemben ül velem a gyerek, de ő is jobban szeretne előre nézni, mert sokszor kidugja a fejét oldalt és úgy néz hátra. Engem is nagyon érdekelne valami megoldás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!