Senkit nem szeretnék leterhelni, de ha van valakinek használható jó tanácsa örömmel venném? Már nagyon bele fáradtam a sok agyalásba.
34 éves vagyok, 31 hetes terhes ,szeretnék anya lenni,de rosszul döntöttem az apukával kapcsolatban.
Itt állok egyedül és nem tudom merre tovább ,sajnos a babát nincs majd hová haza vinnem a kórházból.1 darab rokonom sincs már szülök, nagyszülök rég meghaltak ...
Albérletet nem tudok fentartani a baba mellett egyedül alig több mint a minimál bérre voltam bejelentve a munkahelyemen. Több anya othonban várólistára tettek hónapok kérdése és talán valakinek a helyére tudnék menni a babámmal,de addig is ?!?!?Nem akarom örökbe adni ,felakarom nevelni de egyedül nem tudom hogyan merre induljak el.
Volt már valaki ilyen helyzetben ?Hogyan oldotta meg?
Köszönöm ha valaki tud jó tanácsot adni.
Ne albérlete keress csak szobát, másik anyuka mellé költözz be, az olcsóbb.
Sürgősen kérj segítséget a védőnődtől vagy a helyi családsegítőtől, ne titkolózz előttük, mert nem fogják hazaengedni a babád!
Jelentkezz további anyaotthonokba és a Vöröskeresztnek van ilyen krízisszállója, ahova babával is lehet menni,max 6 hónapra, azt is keresd fel.
Helyi önkormányzatnál érdeklődj önkormányzati bérlakás iránt.
Én is a Várva Várt Alapítványt tudom ajánlani. Biztos, hogy keresnek megoldást a helyzetedre, akár milyen segítségre van szükséged szülés előtt és után.
Beírod a Google -be Várva Várt Alapítvány és kiadja az elerhetoseguket.
Köszönöm a válaszokat!
Szinte mindegyiket megpróbáltam már de sikerrel nem jártam...:-(Ahol most lakom ott az apuka él itt nem maradhatunk.Apasági nyilatkozat sincs nem is lesz.
Másik férfi nincs eszembe sem jutna ebben a helyzetben meg föleg..
A védönö nem nagyok igyekszik segiteni az örökbeadást eröltetni megörülök már töle..a családsegitö hetek óta hiteget ,de semmi nem történik .Szinte minden alapitványt-szervezetett amit találtam a neten megkerestem ,de semmi nem történt még.
Próbáltam hozzám hasonló helyzetben lévö anyukát találni összeköltözés reménzében,de ugy látszik csak én vagyok ilyen helyzetben mert senkit nem találtam.
Köszönöm az elsö válaszoló ötletét ,ugyan még nem tudom hogyan kezdek hozzá de megpróbálok keresni valakit akinek szüksége lenne háztartási segitségre ottlakás fejében és nem zavarná a babócám..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!