Miért választják a nők sokszor az abortuszt az örökbe adás helyett? Egyszerűbb túllépni egy műtéten, mint tudni, hogy valahol szeretik és felnevelik a gyermeket?
Figyelt kérdés
2014. dec. 1. 15:35
31/33 anonim válasza:
Hülyeség azon gondolkodni hogy mit érezhet a gyermek otthonban vagy családban felnőtt gyermek, hogy miért nem kellettem az anyjának? Akkor már az kondolkozhatna hogy miért nem vitt el abortuszra?Én csak hálás lennék hogy kaptam életet valakitől,még ha nem is a legjobbat.Ha az abortusz mellett döntött volna akkor nem tudnék ezen az egészen agyalni .
32/33 anonim válasza:
Jó, hogy sokan kérdezik örökbeadó/örökbefogadók véleményét... De az örökbeadást elszenvedő gyerekeket ki kérdezi meg? ...
JA, az már nem érdekel senkit. (...)
33/33 De La Cruse válasza:
Az abortusz csak a könnyebbnek látszó út.
Valójában mániákus depressziót és a gyerek biztos halála mellett a nő is bele halhat ahogyan nemrég egy abortusz párti aktivista is meghalt a kaparásnál (Sok más korábbi elv társához hasonlóan.)elég sok kockázatot jelent mindamellett az abortuszon átesett hölgyek között igen magas az öngyilkossági arány.
A jelen kor buli kultúrája nem teszi boldoggá az embereket és nem szabadítja meg az abortusz a lelket a felelősség tudattól csak a testet a gondviselés fáradalmaitól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!