Meleg párok! Milyen érzés gyereket nevelni?

Figyelt kérdés
Azok tapasztalataira lennék kíváncsi akik meleg párként élnek együtt és adoptáltak gyereket. Kíváncsi lennék pl. arra is hogy hogyan hívja a gyerek a két apját? stb. Akármi jöhet. :)

2014. aug. 4. 00:49
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Kedves 10-es!

De igen, egyedülállóként tudok örökbe fogadni. Kérlek, csak akkor írj választ egy kérdéshez, ha képben vagy. Köszi!

2014. szept. 18. 22:29
 12/12 anonim válasza:
94%

Kedves 7es miért lenne undorító? Meg miért lenne a gyereknek (akit örökbe fogadnak, ahelyett hogy árvaházban nőne fel.)szüksége két különböző nemű szülőre?? Én is anyával és apával nőttem fel, normális körülmények között és mégis meleg vagyok. Nem a szülők neme határozza meg a gyerek identitását. Ez már akkor eldőlt, amikor az anyja aki otthagyta az árvaházban, megszülte. Én támogatom az örökbefogadást melegeknek. Az hogy párként itthon nem lehet még ez csak elszomorító. Én mindenképp szeretnék később kiköltözni ausztriába és

gyereket is szeretnék örökörökbefogadni és képzeld ha úgy adódik a párommal fogom őt felnevelni és mindent megadni neki.

19/f meleg

2014. szept. 19. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!