23 éves vagyok 1 éves a lányom, fogadhatok örökbe?

Figyelt kérdés
Anyagiak adotta,köszönöm a kedves válaszokat előre :)
2014. júl. 3. 18:53
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
100%
sajnos előbb nem lehet megcsinálni semmit, hisz ahhoz, hogy beadja a kérvényt, szükséges a 25 életév betöltése... szóval sajnos mivel a kérvényt csak 25 évesen adhatja be, és a kérvényhez kötött minden további vizsgálat + tanfolyam, ezért nem tud még tenni semmit... de fiatal még, szóval semmiről nincs lekésve :) és ahogy írta is otthon is babázik most, így hamar el fog telni ez a 2 év :)
2014. júl. 4. 07:08
 32/47 A kérdező kommentje:

Nagyon kedvesek vtok :)hát majd a tegyesz nél utánakérdezek hátha,de sztem se fog előbb menni :(de ki tudja :)és köszi aki megvédett...:)és tényleg igaza van az utolsónak:

én is időben végeztem nem volt passzívom stb...

a házat amiben élünk örököltem(szval nem az én érdemem de van)

munkahelyre is mehetek vissza bár még nem fogok

kocsink is van,azt meg a férjemmel évek alatt összespóroltuk..kb. ennyi...oké igaz h idő megteremteni az egzisztenciát,aláirom.de könyörgöm akkor mi a garancia h egy mondjuk 30 éves jobban gondoz egy gyereket?nekem van 1 nagy meglepit nem okoz sztem ha jön a kis testvére ,akk miért lennék gyerekes?meg egy 30as nő nem lehet rohadt felelőtlen??ugyan miért ne lehetne!bárki lehet az akár 25ön túl van akár nincs

2014. júl. 4. 09:04
 33/47 anonim ***** válasza:
100%

[link]

itt vannak az új szabályok amit most március 15-tel vezettek be.. picit hamarabb gondolkozol, nem lett volna probléma :) de semmiről nem vagytok lekésve :)

2014. júl. 4. 10:25
 34/47 A kérdező kommentje:
így van és köszi a linket :)
2014. júl. 4. 10:33
 35/47 A kérdező kommentje:
lehet a sors akarta így h csak később lesz ott az a gyerek v babu aki nekünk való és mi neki...mind1 én még attól se zárkózom el h majd legyen még egy saját is a "nagylány"mellé meg persze az örökbefogadott :D
2014. júl. 4. 10:47
 36/47 anonim ***** válasza:

[link]

Ha komolyan gondolkodsz az örökbefogadáson, akkor olvasgasd ezt az oldalt, nagyon érdekes írások vannak rajta. Azért ezt a cikket linkeltem be neked, mert nagyon szépen, érthetően elmagyarázza, hogy miért az egyik legrosszabb motiváció az örökbefogadásra az, hogy "megments egy szegény kisgyereket". Én most itt nem fogom összefoglalni, olvasd el. És sok már, nagyon hasznos infó van az oldalon.

Sok sikert!

2014. júl. 4. 13:11
 37/47 A kérdező kommentje:
elolvasom mindenképp bár nem hiszem h emiatt nem akarnám már a babát :)
2014. júl. 4. 17:46
 38/47 A kérdező kommentje:
elolvastam...tudom h nem csak én akarok örökbe fogadni!valszeg nem is kapnék újszülöttet,de nem baj én már babáztam eleget :)nos én nem várnék el lekötelezettséget mint "hős megmentő".csupán sztem nekem is jó lenne és neki is.no de meglátjuk mit hoz a sors még :))
2014. júl. 4. 17:52
 39/47 anonim ***** válasza:
58%
Én egyáltalán nem azt mondom, hogy ne fogadj örökbe, csak ne jótékony célból, mert annak semmi értelme. Fogadj örökbe azért, mert szeretnétek még gyereket, és valamiért ez a megoldás fekszik nektek. De ne azért, hogy "megmentsetek egy kis árvát".
2014. júl. 4. 17:55
 40/47 anonim ***** válasza:
2014. júl. 5. 14:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!