Egyedülállóként is fogadhatok örökbe gyereket?
Nem értek hozzá, de beültetés miért ne menne? a Te tested. De nem veszélyes?
Az örökbefogadást nem tudom, elég nehézkes a magyar rendszer (egy barátom most csinálta), minden hónapokig-évekig tart, mintha a babáknak az mindegy lenne:(
Cigány kisembereket lehet gyorsabban kapni a sok rasszista örökbefogadó meg a sok gyerek miatt.
Egy kis googlizással biztos találsz egy csomó infót, fórumot az interneten az érintett emberektöl.
Szia.
Inszeminaciot ugy is megcsinalnak, hogy viszel spermat, en legalabbis amikor keresgeltem nogyogyaszt, akkor itt le volt irva, hogy hozott sperma is lehet, 60.000 forint, de mar nem tudom hogy melyik maganklinika oldalan. Keresgelj a neten, es ha van olyan aki vallalna ezt, akkor vagj bele.
Marmint ha van olyan ferfi, aki ad neked spermat, mert olyan tenyleg van hogy klinikakon eleg a minta amit viszel.
Csak ki van kotve hogy 2 oran belul oda kell erned a mintaadastol szamitva, es hogy mintaadas elott 5 nappal mar ne "uritsen", mert akkor csokken a beavatkozas eselye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!